Doamne, de ce Doamne? Badea cere fanilor săi de pe Facebook să-l ajute pe Iohannis cu like-uri!!!

Doamne, de ce Doamne? Badea cere fanilor săi de pe Facebook să-l ajute pe Iohannis cu like-uri!!!

Oameni buni, asta nu este glumă! Mircea Badea isi indeamna fanii sa il ajute cu like-uri pe presedintele Klaus Iohannis, care a pierdut peste 12.000 de like-uri pe pagina sa de Facebook dupa ce, in urma cu o zi, a luat apararea Antenei 3 in disputa cu ANAF.

"Basistii isi retrag like-urile de pe pagina lui Iohannis pentru ca a fost corect in legatura cu situatia Antenelor. Este momentul sa fim si noi fata de Iohannis. Sa-l ajutam sa-si ia like-urile inapoi. Pas cu pas!", a scris Mircea Badea, pe contul lui de Facebook .

UPDATE 14:00: În acest moment, șeful statului a pierdut ”aprecierea” a 12.000 de fani pe pagina sa de facebook.

UPDATE 13:00: Peste 10.640 de oameni și-au retras like-urile de pe pagina de facebook a lui Klaus Iohannis.

Reamintim ca presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, ca abordarea ANAF in cazul televiziunilor Antena Group este "heirupsita", "nepotrivita" si ca "libertatea de exprimare in media nu poate fi suprimata pentru banale motive administrative".

Intrebat de reporterul Antena 3 despre actiunea ANAF in cazul Antenelor, Klaus Iohannis a declarat: "Eu cred ca ati ajuns intr-o situatie neplacuta si inutila. In primul rand, cred ca libertatea de exprimare in media nu poate fi suprimata pentru banale motive administrative. In al doilea rand, aceasta abordare heirupista a ANAF mi se pare cel putin nepotrivita, daca nu discutabila".

El a mai spus ca a constatat din discutii pe care le-a avut ca exista deschidere la factorii de decizie in acest caz.

"In fine, am constatat din discutiile pe care le-am avut ca exista deschidere la factorii de decizie si, cu siguranta, prin discutii asezate si calme, pana la urma se gasesc solutii convenabile", a conchis seful statului.



Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Așa o fi?