Document HALUCINANT! „Victima” Ghiță cere despăgubiri de 1 milion de lei de la „torționarii” săi, Onea și Portocală

Document HALUCINANT! „Victima” Ghiță cere despăgubiri de 1 milion de lei de la „torționarii” săi, Onea și Portocală

Fostul deputat PSD, fugarul Sebastian Ghiță, s-a constituit parte civilă în dosarul foștilor procurori DNA, Lucian Onea și Mircea Negulescu zis Portocală, potrivit cererii formulate în acest sens de fostul deputat și consultată de G4Media.ro .

Ghiță solicită 1 milion de lei reprezentând ”despăgubiri materiale pentru repararea prejudiciului nepatrimonial produs și imputabil celor doi inculpați”. Fugarul Ghiță susține că dosarele întocmite împotriva sa de cei doi foști procurori DNA i-ar fi afectat grav și semnificativ dreptul la onoare, la reputație, demnitate și imagine și ar fi reprezentat, în realitate, un mecanism represiv declanșat împotriva sa.

Ghiță susține în cerere că, ”în pofida mediatizării activității nelegale desfășurate de cei doi inculpați”, el este preceput încă drept un infractor de ”rang înalt”.

Context. În iulie, foștii procurori DNA Lucian Onea și Mircea Negulescu au fost trimiși în judecată de Secția Specială pentru că l-ar fi determinat pe fostul deputat PSD Vlăduț Cosma să contrafacă probe împotriva prietenului săi, Sebi Ghiță.

Potrivit Secției Speciale, procurorii DNA i-ar fi dat lui Cosma un înscris olograf pe care Ghiță își notase nume și sume de bani cheltuite în Republica Moldova ca acesta să li-l trimită prin poștă. Cu alte cuvinte, l-ar fi pus pe Cosma să planteze probe împotriva lui Ghiță astfel încât ei să îl ancheteze pe Ghiță pentru coruperea alegătorilor din Republica Moldova pentru ca aceștia să voteze cu Victor Ponta la alegerile prezidențiale din 2014. Mai mult, cei doi procurori DNA l-ar fi convins pe Cosma să falsifice niște tabele cu nume de alegători din Moldova și să fabrice astfel probe împotriva lui Ghiță.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…