Document/Ce motiv de deplasare a scris un român în declaraţia pe propria răspundere: „Sex cu femeile singure în această perioadă critică”

Document/Ce motiv de deplasare a scris un român în declaraţia pe propria răspundere: „Sex cu femeile singure în această perioadă critică”

Pe declaraţia pe proprie răspundere, un localnic din Piatra Neamţ a notat că scopul deplasării de la domiciliu prin oraş este că vrea să facă sex cu femei singure.

Printre încălcările măsurilor de restricţionare a circulaţiei, carantinei sau izolării apar şi situaţii care pot fi catalogate la capitolul „românii au umor“.

Este şi cazul unei „povestioare“ petrecute la Piatra Neamţ, care îl are în centrul atenţiei pe un localnic, Nicolae. Pe Facebook, pe contul „Poliţiştii au umor“, a fost publicată duminică, 19 aprilie 2020, o fotografie a unei declaraţii pe proprie răspundere, în care semnatarul arată motivul necesităţii plecării de la domiciliu.

Pe tipizatul respectiv, numele de familie este blurat, prenumele e trecut Nicolae, data naşterii este "scorpion", adresa locuinţei Piatra Neamţ şi locul deplasării România. Iar la motivul deplasării: „Sex cu toate femeile singure în această perioadă critică“, în timp ce la rubrica perioada deplasării nu este specificat un interval anume, ci „toată perioada stării de urgenţă“.

Tot pe contul „Poliţiştii au umor“ au mai fost postate fotografii realizate prin scări de gravele lacune de ordin gramatical. Iată o mostră: „Cloramină - stropiţi preşul. Vă rugăm nu-l luaţi (cu siguranţă se referă la recipient, nu la preş - n.r.). Mulţumim. Pentru ăla care a furat sticla cu clor a doua oară - de data asta ai luat ţeapă, m-am pişat în sticlă!!!".

Iar în altele două, autorii au scris: „Dacă furi dozatorul cu dezinfectat sper să iei coronavirus şi să nu mai scapi de el“ şi „Nu parcaţi aicea! Se prea marfă!!!“.

Alcool, soacra bătută, picior rupt şi dosar pentru zădărnicirea combaterii bolilor

Tot la Piatra Neamţ, un bărbat de 35 de ani, a fost protagonistul unui şir de întâmplări care s-au soldat extrem de prost, el alegându-se cu un picior rupt şi dosar penal.

Pe 24 februarie 2020, sătul de cele şase zile de autoizolare la domiciliu impuse de întoarcerea din Italia, pietreanul a ieşit în oraş şi s-a delectat consumând băuturi alcoolice.

Pe la ora 17.30 i-a făcut o vizită soacrei, amintindu-şi că avea ceva de împărţit cu ea, iar pe fondul consumului de licori bahice a izbucnit o altercaţie. La un moment dat, femeia, speriată de agresivitatea ginerului a sunat la 112, solicitând intervenţia forţelor de ordine.

„Bărbat de 35 de ani, din Piatra Neamţ, de etnie romă, se afla în autoizolare din 18 martie. A ieşit, a consumat alcool, iar pe fondul acestui consum s-a dus la soacra sa pentru a genera scandal. Aceasta a sesizat în mod direct autorităţile, iar bărbatul a fost dus în centrul de carantină“, se preciza într-un comunicat al Prefecturii Neamţ.

La imobilul unde este centrul de carantină, pietreanul a fost adus încătuşat de un echipaj de poliţie, care a fost însoţit şi de o ambulanţă. Bărbatul s-a manifestat agresiv, afirmând că nu doreşte să fie carantinat, dar s-a potolit, toate acesteaa având loc în jurul orei 18.30.

Peste jumătate de oră, un alt apel la 112, solicita o autosanitară deoarece un bărbat se aruncase de la etajul II. Era vorba despre cel care se certase cu soacra şi fusese introdus în centru.

Apoi, avea să se afle şi cum acesta a suferit o fractură deschisă de membru inferior. Încercase să evadeze pe geam, pentru acest lucru legând cearceafurile de pe paturile din cameră, dar acestea au cedat în momentul în care a început coborârea. Toată peripeţia i-a adus şi un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Într-un alt caz, care s-a petrecut pe 23 martie, un nemţean din Zăneşti are şi el dosar după ce, deşi trebuia să fie autoizolare la domiciliu, a fost prins de două ori în aceeaşi zi prin sat. Se pare că plimbările sale au însemnat consum de alcool.

Prima dată a fost sancţionat contravenţional, însă a doua oară s-a ales cu statutul de învinuit, pentru săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.”


Citește și:

populare
astăzi

1 „Dacă nu face față, poate să vină cu un coleg” / Săpunaru, umilit puțin de o fană a Rapidului...

2 Foarte interesant! / Mesajul criptic al lui Kirilo Budanov și ce spune despre moartea lui Navalnîi

3 VIDEO „Fir-ar mama ei a dracu de zdreanță! Mi-e scârbă de mine că de doi ani o duc rău cu ea”

4 Foarte interesante amănunte...

5 De citit...