Document/Citriodiol, un produs anti-insecte, ucide COVID-19, spun specialiștii militari britanici

Document/Citriodiol, un produs anti-insecte, ucide COVID-19, spun specialiștii militari britanici

Citriodiol este produs din ulei de eucalipt. Compania care-l are în portofoliu, Citrefine International Ltd, explică procesul de la ulei la produsul final și ce componentă respinge insectele. Produsul este aprobat de Agenția Americană de Protecție a Mediului.

Anterior, s-a demonstrat că Citriodiol a fost eficient împotriva SARS Cov-1, virusul care a cauzat epidemia de SARS în 2004. Pruin urmare, armata britanică a decis să-l testeze și împotriva actualului coronavirus, COVID-19. În aprilie, Sky News a anunțat că trupele britanice vor primi produsul, mai ales că fusese constatat că acesta nu are efecte secundare și, astfel, se considera că ar putea fi o măsură de protecție în plus în fața virusului.

Sky News a anunțat acum că cercetările din laboratoarele militare britanice au arătat că Citriodiol anihilează și SARS Cov-2, adică actualul coronavirus care a declanșat pandemia. 

Produsul care se găsește pe piață este un spray sub denumirea Mosi-Guard Natural.

Informațiile au fost confirmate pentru  Newsweek US  de către ministrul britanic al Apărării.

De altfel, Ministerul britanic al Apărării  a publicat  chiar pe propriul site concluziile studiului referitor la Citriodiol.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria