Documentele privind interimatul vicepremierului Marcel Ciolacu la Apărare au ajuns la Cotroceni (surse)

Documentele privind interimatul vicepremierului Marcel Ciolacu la Apărare au ajuns la Cotroceni (surse)

Propunerea ca vicepremierul Marcel Ciolacu să ocupe ca interimar postul de ministru al Apărării a ajuns, marți seara, la Palatul Cotroceni, informează surse oficiale.

 Potrivit surselor citate, odată cu această propunere au ajuns și documentele de vacantare a postului, după demisia lui Adrian Țuțuianu.

Premierul Mihai Tudose a afirmat, marți, că a trimis la Cotroceni propunerea ca vicepremierul Marcel Ciolacu să ocupe interimar postul de ministru al Apărării, după demisia lui Adrian Țuțuianu.

"I-am acceptat demisia. Am vorbit cu domnul președinte Dragnea, am vorbit cu domnul președinte Klaus Iohannis și am trimis actele către Cotroceni cu propunere de interimar — domnul viceprim-ministru Marcel Ciolacu. (...) În acest moment, hârtiile sunt către Cotroceni. Aceasta este propunerea mea, discutată cu domnul președinte Dragnea, fiindcă totuși suntem un guvern politic, nu suntem tehnocrați. L-am informat și pe domnul președinte al României. Domnia sa așteaptă hârtiile", a declarat Tudose, la România TV.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Voi știți cine e marmota asta?

2 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

3 Așa o fi?

4 10 poliţişti suspectaţi de luare de mită, „săltaţi” de la un curs de prevenire a corupţiei

5 VIDEO Bătaie generală într-un club de fiţe după ce o „pisi” s-a plâns lui „iubi” că a fost pipăită