Documentul care-l ÎNGROAPĂ pe cel mai DOBITOC ministru din istoria României!

Documentul care-l ÎNGROAPĂ pe cel mai DOBITOC ministru din istoria României!

Documentul care-l ÎNGROAPĂ pe cel mai DOBITOC ministru din istoria României! Documentul a fost publicat de site-ul afiliat lui Dragnea, Luju. Care face mișto de el!

Ce scrie Luju:

TUDOREL A FACUT-O DE OAIE? - Motivul pentru care ministrul Justitiei se codeste sa scoata ordonanta de clasare atribuita Procurorului General Augustin Lazar poate fi o regretabila si impardonabila eroare, care prevesteste sfarsitul lui Toader la MJ. Exclusiv: prezentam ordonanta de clasare data pentru Iohannis de procurorul Cristian Lazar de la PICCJ, care este o cu totul alta persoana. Ordonanta lui Cristian Lazar s-a aflat in dosarul de candidat al lui taica Lazar. 
Lumea Justitiei prezinta in exclusivitate ordonanta de clasare data presedintelui Klaus Iohannis care ii poate aduce sfarsitul lui Tudorel Toader in functia de ministru al Justitiei. Caci Toader este posibil sa fi facut o eroare regretabila si impardonabila. Mai exact, sa il fi confundat pe Procurorul General Augustin Lazar cu un alt procuror de la PICCJ. Este vorba despre Cristian Lazar, adjunct al Sectiei de urmarire penala si criminalistica de la Parchetul General.

 In momentul in care a anuntat ca propune revocarea lui Augustin Lazar din functie, ministrul Justitiei Tudorel Toader a precizat ca la dosarul de candidat al Procurorului General s-a identificat o ordonanta de clasare pe care acesta ar fi dat-o intr-un dosar al presedintelui Iohannis, care ulterior avea sa il numeasca in functie. Apoi, in comunicatul de miercuri seara, 31 octombrie 2018, Tudorel Toader a explicat ca la dosarul lui Lazar s-a gasit o ordonanta de clasare pentru Iohannis, intr-un dosar din 2013, fara sa mai spuna insa ca ea a fost data de Augustin Lazar.

 Ei bine, din informatiile Lumea Justitiei, este foarte posibil ca ordonanta la care se refera Tudorel Toader sa nu ii fi apartinut lui Augustin Lazar, ci lui Cristian Lazar in prezent adjunct al Sectiei de urmarire penala si criminalistica din PICCJ. Este vorba despre ordonanta 644/P/2013, din 18.09.2014. Iar dintr-o regretabila eroare, dar de nepermis, acesta sa ii fi incurcat pe cei doi.

 Oricum, surse avizate au declarat pentru Lumea Justitiei ca ordonanta lui Cristian Lazar pentru Iohannis intr-adevar se afla la dosarul de candidat al lui Augustin Lazar depus la Ministerul Justitiei. De asemenea, la dosar se afla inca o lucrare ce nu ii apartinea lui Augustin Lazar, si anume una a procurorului Iustin Bic de la Parchetul Curtii de Apel Alba. Totusi, aceleasi surse au precizat ca de la Ministerul Justitiei a plecat catre CSM dosarul de candidat al lui Augustin Lazar doar cu lucrarile acestuia, zece la numar, fara cele ale lui Cristian Lazar si Iustin Bic.

 Consideram ca daca a incurcat borcanele si a facut o regretabila confuzie de nume, ministrul Justitiei trebuia sa fie barbat si sa isi recunoasca eroarea, nu sa duca opinia publica cu presul ca va prezenta ordonanta, iar in final sa invite CSM sa o publice. Comportamentul ministrului Justitiei in acest caz poate compromite intreaga procedura de revocare a lui Lazar si poate sa ofere presedintelui Klaus Iohannis argumentul perfect pentru a nu emite decretul de revocare.





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...