Doi clienţi şi trei angajaţi ai World Class România confirmaţi cu COVID -19

Doi clienţi şi trei angajaţi ai World Class România confirmaţi cu COVID -19

Un client şi trei angajaţi ai World Class Lujerului şi un alt client al World Class Promenada au fost testaţi pozitiv la COVID-19, informează compania printr-un comunicat remis, joi, AGERPRES.

"Recent, un client World Class Lujerului şi un alt client World Class Promenada au participat la antrenamente în cluburi fără să prezinte simptome COVID-19, dar au avut simptome în ziua următoare. În urma testărilor, rezultatele au fost pozitive. Cei 2 clienţi au anunţat World Class România imediat şi conform legislaţiei în vigoare, DSP a preluat aceste cazuri şi a iniţiat anchete epidemiologice. World Class România colaborează cu autorităţile punând la dispoziţia DSP listele cu toţi clienţii şi angajaţii prezenţi în cluburi în acelaşi timp cu clienţii testaţi pozitiv. Este important de menţionat faptul că Direcţia pentru Sănătate Publică este autoritatea în măsura să preia acţiunea de informare a contacţilor, fiind o instituţie avizată să transmită acestora măsurile de control şi recomandările medicale necesare, în vederea limitării răspândirii virusului COVID-19", se menţionează în comunicat.

Potrivit sursei citate, imediat după confirmarea celor două cazuri de coronavirus ale clienţilor săi, World Class Romania a decis să testeze pentru COVID-19 întregul personal al celor două cluburi, iar cluburile au fost închise imediat timp de 24 de ore, pentru igienizare şi dezinfectare, inclusiv prin nebulizarea tuturor spaţiilor şi a instalaţiilor de aer condiţionat. În urma testării personalului, trei angajaţi din recepţia clubului World Class Lujerului au fost testaţi pozitiv. Ca urmare a acestor rezultate, întregul personal şi colaboratorii clubului au intrat în perioada de izolare de 14 zile, prevăzută de reglementările în vigoare, urmând să efectueze încă un set de teste COVID-19 la sfârşitul acestei perioade.

"În cazul tuturor celor 5 persoane depistate pozitiv, infectarea cu COVID-19 nu s-a produs în cluburile World Class", se precizează în comunicat.

Reprezentanţii firmei subliniază că niciun antrenor personal şi niciun instructor de group fitness World Class nu este în prezent depistat pozitiv cu COVID-19 şi continuă, zilnic, screeningul tuturor angajaţilor, colaboratorilor şi clienţilor.

"Luăm în continuare toate măsurile de siguranţă sanitară şi prevenţie pentru igienizarea spaţiilor cluburilor şi a echipamentelor utilizate şi continuăm să colaborăm strâns cu clientii şi personalul nostru pentru a ne asigura prin triaj observaţional şi termometrizare, că în cluburile noastre intră doar persoane fără simptome specifice Covid-19 şi că toate măsurile de prevenţie şi siguranţă sunt respectate atât de angajaţi, cât şi de clienţii World Class Romania. World Class rămâne în continuare un spaţiu controlat şi sigur pentru antrenamente", se mai menţionează în comunicat.

World Class Romania a început redeschiderea etapizată a cluburilor de health & fitness din reţea, o dată cu încheierea stării de urgenţă impuse de epidemia COVID-19. Aproximativ 40% dintre clienţii reţelei, reprezentând peste 26.000 de persoane, s-au întors deja la rutina lor de antrenamente la sală.

Redeschiderea cluburilor s-a realizat cu respectarea tuturor normelor şi reglementărilor prevăzute de lege, în vederea prevenirii infectării cu COVID-19. Astfel, World Class Romania a adoptat noi standarde sanitare, de siguranţă şi prevenţie, care sunt implementate într-o manieră strictă şi la acelaşi nivel de exigenţă în toate cluburile reţelei, indiferent de categoria acestora. Noile măsuri sanitare, de siguranţă şi prevenire includ menţinerea distanţării fizice, limitarea gradului de ocupare al cluburilor, igienizarea suprafeţelor şi a echipamentelor, precum şi screeningul angajaţilor şi clienţilor pentru depistarea eventualelor simptome specifice Covid-19, susţin reprezentanţii World Class.

World Class România este lider de piaţă în industria locală de wellness, cu un număr total de 40 de cluburi de health & fitness în întreaga ţară şi peste 64.000 de membri.

World Class România este deţinută de Resource Partners, fondul de capital privat CEE, susţinut de mai mulţi investitori instituţionali. Fondul se concentrează pe proiecte de investiţii în România, Polonia şi alte ţări ale UE din Europa de Est.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa