Doi fani englezi care căutau bere la Cupa Mondială au ajuns în palatul unui șeic VIDEO

Doi fani englezi care căutau bere la Cupa Mondială au ajuns în palatul unui șeic VIDEO

Doi fani englezi aflați împreună cu naționala țării lor la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar au povestit cum au ajuns în palatul unui șeic, după ce au plecat să caute bere.

Cei doi au explorat străzile din Doha, știind faptul că în zonă este interzis consumul de alcool și s-au întâlnit la scurt timp după aterizare cu unul dintre fiii șeicului, care i-a trimis pe cei doi la palat.

„Am fost la vânătoare de bere și am ajuns la un palat mare, i-am văzut maimuțele și păsările exotice șeicului. A fost foarte primitor, avea lei, avea tot felul de animale”, au povestit cei doi, pentru talkSPORT.

Fani englezi. FOTO Captură video talkSPORT

Fanii englezi nu au precizat dacă au reușit să își îndeplinească scopul pentru care au plecat pe străzile din Doha, însă s-au declarat mulțumiți pentru că au preferat să se distreze, spre deosebire de cei care sunt extrem de nervoși pe regulile pe care trebuie să le respecte pe durata Campionatului Mondial.

Autoritățile din Qatar au anunțat abia cu două zile înainte de începerea competiției faptul că fanii nu vor avea voie să consume alcool.

„În urma discuțiilor dintre autoritățile țării gazdă și FIFA, a fost luată o decizie de a concentra vânzarea de băuturi alcoolice la festivalul fanilor FIFA, alte destinații ale fanilor și locații licențiate, eliminând punctele de vânzare a berii din perimetrele stadioanelor din Qatar pentru Cupa Mondială FIFA 2022”, a transmis FIFA, în săptămâna premergătoare turneului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...