Doi morţi în SUA, într-o coliziune între două trenuri care transportau produse toxice

Doi morţi în SUA, într-o coliziune între două trenuri care transportau produse toxice

Două persoane au murit, iar alte două au fost rănite, în statul Arkansas, în sudul Statelor Unite, în urma unei coliziuni, duminică, între două trenuri de marfă care transportau produse chimice toxice, a anunţat poliţia.

Doi morţi în SUA, într-o coliziune între două trenuri care transportau produse toxice (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Numeroşi" locuitori din Hoxie, un orăşel cu aproximativ 3.000 de locuitori situat în nord-estul statului, au fost evacuaţi, ca măsură de precauţie, în urma coliziunii, ale cărei motive nu au fost stabilite, care a avut loc către ora locală 3.00 (10.00, ora României), între două trenuri apaţinând companiei Union Pacific, a anunţat poliţia statului Arkansas.

Oficiali din cadrul Union Pacific, citaţi de poliţie, au anunţat că cele două trenuri transportau produse toxice, fără să facă alte precizări.

Potrivit poliţiei, motorul unui ttren a luat foc şi continua să ardă duminică dimineaţa, dar "pare că nu ameninţa încărcătura toxică".

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Așa o fi?