Doi tineri căsătoriți au aflat că sunt verișori: „Am fost în stare de șoc“

Doi tineri căsătoriți au aflat că sunt verișori: „Am fost în stare de șoc“

O tânără a povestit pe contul său de TikTok drama prin care trece: a aflat că este verișoară cu bărbatul cu care s-a căsătorit și cu care are trei copii.

Cei doi soți FOTO Facebook Celina Quinones

Celina Quinones și soțul ei Joseph sunt căsătoriți de zece ani și au împreună trei copii. Viața lor însă a fost dată peste cap de un simplu test ADN, pe care tânăra l-a făcut recent. Rezultatele au uimit pe toată lumea: cei doi soți sunt verișori.

Familia lor a fost șocată de această veste neașteptată, deoarece la momentul căsătoriei lor, nimeni nu bănuia că există o astfel de legătură familială între ei.

„Am ajuns să facem nunta foarte devreme. Bunicile noastre păreau să semene foarte mult. S-au înțeles din prima clipă, dar nimeni nu a luat acest lucru în serios. Nu ne-am gândit nicio clipă că am putea fi rude. Înainte să ne cunoaștem, nu ne-am văzut la evenimente la care s-a strâns întreaga familie”, a povestit tânăra.

După ce a aflat rezultatele, Celina și Joseph s-au gândit că ar trebui să se despartă. „Am fost în stare de șoc. Am fost puțin deprimată din cauza asta, să fiu sinceră, chiar dacă avem deja trei copii și toți sunt sănătoși”, a mărturisit Celina.

În cele din urmă, au ales să rămână împreună. „Nu putem face nimic în privința asta. Nu voi lăsa niște sânge să intervină între noi”, a conchis ea.

Celina a încetat să își descopere arborele genealogic după ce a descoperit legăturile de sânge cu soțul său, dar speră să afle în cele din urmă despre strămoșii care o leagă de Joseph.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante