Doi turiști americani, impresionați de București: „Ospitalitatea românească este incredibilă” VIDEO

Doi turiști americani, impresionați de București: „Ospitalitatea românească este incredibilă” VIDEO

Sammy and Tommy, doi turiști americani foarte pasionați de călătorii, au petrecut câteva zile la București la sfârșitul lunii mai. Iar impresiile lor au fost la superlativ.

Sammy și Tommy au venit a doua oară în România FOTO YouTube

Sammy și Tommy au un canal de YouTube unde postează constant filmări din vacanțele lor de pe glob. Au venit prima oară în țara noastră în 2019 și au petrecut în total trei săptămâni în România. În acest an s-au decis să revină, de această dată pentru câteva zile la București. Iar la începutul lunii iunie, cuplul de americani a postat pe YouTube un videoclip foarte apreciativ la adresa capitalei României, video ce a strâns în doar câteva zile peste 71.000 de vizualizări și peste 400 de comentarii pozitive.

„Mâncarea românească este atât de bună și de subestimată. Știam că mâncarea românească este foarte bună, iar tot ce am mâncat în București a fost pur și simplu delicios. Oamenii sunt atât de prietenoși și deschiși! Am fost copleșiți pur și simplu de uimitoarea ospitalitate românească”, spune Tommy.

Cei doi americani și-au început sejurul în București cu o lungă plimbare în parcul Cișmigiu. Sammy și Tommy au vorbit cu zeci de oameni de toate vârstele aflați la plimbare în parc și le-au imortalizat chipurile foarte expresive. Americanii au fost plăcut surprinși de deschiderea oamenilor atunci când le-au solicitat să îi fotografieze.

„În alte orașe de pe glob, cel puțin 50% dintre oameni ne-au refuzat când le-am cerut să îi imortalizăm. Aici, în Parcul Cișmigiu din București, peste 95% dintre oameni au fost de acord să le facem fotografii și în plus au fost foarte amabili și zâmbitori”, precizează Tommy.

Cuplul de americani a fost încântat și de scovergile gustate la ”Scovergăria Micăi”, la doi pași de centrul Capitalei. Și cum în prima zi era și ziua de naștere a lui Sammy, aceasta a primit cadou cozonac și prosecco. ”Ospitalitatea românească este pur și simplu incredibilă”, a declarat Sammy.

Americanilor le-au plăcut foarte mult și clădirile vechi din București , în frunte cu Palatul CEC. Iar spectacolul oferit într-o seară de fântânile din Piața Unirii a fost un corolar superb pentru sejurul lor la București.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”