Dolj: Circulația pe Podul Calafat-Vidin închisă pentru vehiculele de marfă

Dolj: Circulația pe Podul Calafat-Vidin închisă pentru vehiculele de marfă

Circulația pe Podul Calafat-Vidin a fost restricționată pentru vehiculele de marfă, după ce autoritățile bulgare au închis toate drumurile naționale și autostrăzile de nord ale Bulgariei, pentru toate tipurile de mijloace de transport.

* LIVE UPDATE | CNAIR: 58 de drumuri naționale și autostrada A2 erau închise la ora 13:00

* LIVE UPDATE Cod roșu de ninsori și viscol, în județele Constanța și Tulcea, până la ora 18:00 / Cod roșu de viscol și vizibilitate aproape de zero pentru județele Buzău, Brăila și Vrancea, până la ora 16:00

* Căderi masive de zăpadă au paralizat traficul rutier în nord-estul Bulgariei

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Dolj, subcomisar Dănuț Rudăreanu, a declarat, pentru AGERPRES, că vehiculele de marfă nu pot să treacă spre Vidin, însă celelalte autoturisme precum și cetățenii pot ajunge până în orașul bulgar.

"La punctul de trecere a frontierei șoferii și cetățenii care trec Podul Calafat — Vidin pe jos sunt informați de Poliția de Frontieră cu privire la restricțiile de trafic din Bulgaria, în sensul că aceștia pot ajunge până la Vidin însă mai departe drumurile sunt închise", a precizat Rudăreanu.

Potrivit IGPF, autoritățile de frontieră bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, prin intermediul Centrului Comun de Contact româno-bulgar, cu privire la faptul că începând de vineri dimineață toate drumurile naționale și autostrăzile din zona de nord a Bulgariei sunt închise pe toate direcțiile, pentru toate tipurile de mijloace de transport.

De asemenea, circulația din/spre orașele Ruse, Silistra și Dobrici din Bulgaria este închisă pentru toate categoriile de mijloace de transport, precum și circulația vehiculelor de marfă din zona Calafat — Vidin, către interiorul Bulgariei.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…