Dolj: Fănel Trandafir, fost vicepreședinte FRB, reținut pentru constituirea grupării infracționale "Frăția''

Dolj: Fănel Trandafir, fost vicepreședinte FRB, reținut pentru constituirea grupării infracționale "Frăția''

Fănel Trandafir, zis Cimino, fost vicepreședinte al Federației Române de Box (FRB), a fost reținut, joi, pentru 24 de ore fiind acuzat de constituirea grupării infracționale 'Frăția', 'în vederea săvârșirii unor infracțiuni', precizează IPJ Dolj.

Potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, din probe a rezultat că Fănel Trandafir a aderat la gruparea 'Frăția', iar împreună cu inculpații Ion Ilie, zis Ilie Pușcărie, Roșianu Gigel, Zavera Gigi Vadik, zis Gigioc, și Pîrvu Mihai, zis Caiac (care în 2008 a decedat după ce a fost împușcat într-un scandal), au constituit nucleul de decizie al grupării în vederea săvârșirii unor infracțiuni față de persoanele care nu aveau atitudinea dorită de grup, sau care manifestau o atitudine potrivnică acțiunilor grupării.

'Procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul I.P.J. Dolj — Serviciul de Investigații Criminale și Secția nr. 1 Poliție , în urma activităților complexe desfășurate, a procedat la reținerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpatului Trandafir Fănel, zis Cimino, pentru comiterea infracțiunii de constituire a unui grup infracțional organizat, prev. de art. 367 alin. 1 din C.p.', se afirmă în comunicatul IPJ Dolj.

Potrivit sursei citate, ulterior constituirii grupului infracțional și a nucleului de decizie, Fănel Trandafir, zis Cimino, prin acțiuni individuale, care se circumscriu infracțiunii de amenințare, a sprijinit existența acestuia.

AGERPRES / (AS — autor: Maria Mitrică, editor: Mariu Frățilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...