Dolj: Incendiu într-un bloc din Craiova; 28 de persoane au fost evacuate

ORA 15.57 Pompierii ISU Dolj au reușit să stingă incendiul izbucnit duminică într-un bloc din Cartierul Valea Roșie din Craiova, iar șase persoane - patru adulți și doi copii - au primit îngrijiri medicale.

Potrivit ISU Dolj, un copil și un adult au fost transportați la spital, iar trei adulți și un copil au primit îngrijiri medicale la fața locului din partea echipajului SMURD.

Blocul în care a izbucnit focul a fost evacuat de pompieri. La fața locului a intervenit Detașamentul 2 Pompieri Craiova cu două autospeciale și o autospecială de lucru la înălțime. Cauzele incendiului urmează să fie stabilite de pompieri.

ORA 14.53 Dolj: Incendiu într-un bloc din Craiova; 28 de persoane au fost evacuate

Pompierii ISU Dolj au evacuat, duminică, 28 persoane, printre care se aflau și trei copii, dintr-un bloc din cartierul craiovean Valea Roșie, unde a izbucnit un incendiu.

Potrivit ISU Dolj, incendiul a izbucnit într-unul dintre apartamente, iar pompierii au decis să îi evacueze pe locatari pentru prevenirea intoxicărilor cu fum.

"Din cauza fumului dens au fost evacuate 28 persoane, printre care și trei copii. Angajații ISU Dolj verifică fiecare apartament pentru a vedea dacă există vreo victimă", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoșilă.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Schimbare de trend în sondajele din București! Scade brusc procentul indecișilor!

2 Autostrada Sibiu-Pitești: A fost scos la licitație primul tronson peste Carpați. Pe secțiunea Cornetu -Tigveni…

3 Cum se stă. Ultimele cifre și calcule din taberele principalelelor partide

4 „Era împreună cu Mihaela Rădulescu la sediul PD. A dat-o Berceanu afară din curte” / Prima amintire a lui Băsesc…

5 Document-BOMBĂ! Avocatul general al CJUE arată că înființarea Secției Speciale PSD încalcă legislația UE!