Dolj: Poliţia a deschis dosar penal pentru moarte suspectă în cazul lui Ilie Balaci, potrivit procedurilor

Dolj: Poliţia a deschis dosar penal pentru moarte suspectă în cazul lui Ilie Balaci, potrivit procedurilor

Poliţiştii din Craiova au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă în cazul lui Ilie Balaci, potrivit procedurilor, pentru a putea fi dispusă expertiza medico-legală, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj.

"A fost deschis dosar penal pentru moarte suspectă. Nu există niciun fel de suspiciune cu privire la cauzele decesului, însă pentru a putea fi dispusă o expertiză legală în cauză, o necropsie, aceasta este procedura care trebuie îndeplinită", a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Medicii legişti au efectuat necropsia, luni dimineaţa, la Spitalul Municipal "Filantropia", urmând ca rezultatul să fie trimis poliţiştilor.

Sicriul lui Ilie Balaci a fost depus ulterior, în jurul orei 12,40, la Biserica "Sfântul Ilie din Craiova", unde va avea loc o slujbă religioasă, după care va depus la Stadionul "Ion Oblemenco". Ilie Balaci va fi înmormântat marţi la Cimitirul Sineasca din Craiova.

Ilie Balaci, 62 de ani, a fost găsit duminică dimineaţă acasă, în stop cardio-respirator, de un echipaj al Ambulanţei Dolj, care, după ce a încercat câteva zeci de minute să îl resusciteze, a declarat decesul, a informat ISU Dolj.

"În jurul orei 9,40, a fost anunţat apelul la 112. Imediat, la locuinţa de familie a fotbalistului s-a deplasat un echipaj cu medic de la SAJ Dolj, care a găsit victima în stop cardio-respirator. Ulterior, s-a luat decizia de a mai trimite în sprijin la caz încă un echipaj SMURD cu medic. După executarea timp de mai multe zeci de minute a manevrelor de resuscitare (conform protocolului medical), a fost declarat decesul fotbalistului", au precizat duminică reprezentanţii ISU Dolj. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Milionarul Costel Alecu, „devoratorul de vedete”, a fost încarcerat în SUA

2 Așa o fi?

3 Un filon de safir în valoare de 100 de milioane de dolari, cel mai mare din lume, descoperit de muncitori care…

4 Câh...

5 Rău a ajuns băbăcioiu'! / „Însoțitoarea” și-a pus telefonul pe burta lui Țiriac, la plajă, la Mamaia!