Dolj: Zeci de copaci, izolație de pe blocuri și balcoane au căzut din cauza vântului puternic; 4 mașini avariate

Dolj: Zeci de copaci, izolație de pe blocuri și balcoane au căzut din cauza vântului puternic; 4 mașini avariate

Zeci de copaci din mai multe localități din Dolj au fost doborâți, iar izolația, acoperișurile și balcoanele mai multor blocuri din Craiova au căzut, duminică, din cauza vântului puternic, avariind patru autoturisme. La fața locului au intervenit mai multe echipaje ale ISU Dolj.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoșilă, a declarat pentru AGERPRES că prin serviciul de urgență 112 s-au primit peste 30 de apeluri prin care au fost sesizate avariile produse de vântul puternic.

"Echipajele noastre au avut două intervenții pentru degajarea izolației care a căzut de pe două blocuri din Craiova din cauza vântului puternic, fiind avariate trei autoturisme. Tot în Craiova, patru acoperișuri de bloc și balcoane au căzut. De asemenea, am intervenit la degajarea copacilor căzuți pe circa 10 străzi din Craiova, precum și în comunele Bucovăț, Ghercești și Pielești. Toate județele din zona Olteniei se află sub avertizare cod galben de vânt puternic până în această seară, la ora 20,00, iar apelurile privind avariile continuă să vină", a spus purtătorul de cuvânt al ISU Dolj.

Blocurile avariate se află pe bd. Dacia și în cartierul Craiovița Nouă. De asemenea, o bucată de tablă de pe acoperișul Universității din Craiova s-a desprins în urma vântului puternic.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

2 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!

3 Ultimele informații certe

4 Da, e fata lui Țiriac! / Voi realizați că miliardarul s-a dus cu Laurette la Mamaia?

5 Ăsta e șef pe la „Doi ș’un sfert”