Dolj: Zeci de copaci, izolație de pe blocuri și balcoane au căzut din cauza vântului puternic; 4 mașini avariate

Dolj: Zeci de copaci, izolație de pe blocuri și balcoane au căzut din cauza vântului puternic; 4 mașini avariate

Zeci de copaci din mai multe localități din Dolj au fost doborâți, iar izolația, acoperișurile și balcoanele mai multor blocuri din Craiova au căzut, duminică, din cauza vântului puternic, avariind patru autoturisme. La fața locului au intervenit mai multe echipaje ale ISU Dolj.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoșilă, a declarat pentru AGERPRES că prin serviciul de urgență 112 s-au primit peste 30 de apeluri prin care au fost sesizate avariile produse de vântul puternic.

"Echipajele noastre au avut două intervenții pentru degajarea izolației care a căzut de pe două blocuri din Craiova din cauza vântului puternic, fiind avariate trei autoturisme. Tot în Craiova, patru acoperișuri de bloc și balcoane au căzut. De asemenea, am intervenit la degajarea copacilor căzuți pe circa 10 străzi din Craiova, precum și în comunele Bucovăț, Ghercești și Pielești. Toate județele din zona Olteniei se află sub avertizare cod galben de vânt puternic până în această seară, la ora 20,00, iar apelurile privind avariile continuă să vină", a spus purtătorul de cuvânt al ISU Dolj.

Blocurile avariate se află pe bd. Dacia și în cartierul Craiovița Nouă. De asemenea, o bucată de tablă de pe acoperișul Universității din Craiova s-a desprins în urma vântului puternic.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro