Donald Trump a criticat-o pe Meghan Markle şi i-a dorit ''mult succes'' prinţului Harry

Donald Trump a criticat-o pe Meghan Markle şi i-a dorit ''mult succes'' prinţului Harry

Preşedintele american Donald Trump, deranjat de declaraţiile recente făcute de Meghan Markle, a criticat-o pe fosta actriţă de televiziune, dorindu-i, cu ironie, "mult curaj" prinţului Harry, informează AFP.

"Nu sunt unul dintre admiratorii ei", a declarat liderul de la Casa Albă, invitat de jurnalişti să comenteze declaraţiile recente ale fostei actriţe.

"Îi doresc mult curaj lui Harry, pentru că va avea nevoie", a adăugat Donald Trump.

Într-un mesaj video difuzat miercuri de postul ABC cu ocazia publicării listei celor 100 de personalităţi ale anului de către revista Time, actriţa şi soţul ei au subliniat, fără să menţioneze vreodată numele lui Donald Trump, importanţa crucială pe care ar avea-o, în opinia lor, alegerile prezidenţiale americane din 3 noiembrie.

"La fiecare patru ani, ni se spune: 'Acestea sunt cele mai importante alegeri din viaţa noastră'. Cele de acum sunt cu adevărat aşa. Atunci când votăm, valorile noastre sunt în joc, vocile noastre se fac auzite", a declarat actriţa americană, care este metisă.

"Este crucial să respingem discursul care incită la ură, dezinformarea şi atacurile online", a declarat la rândul lui prinţul Harry.

Meghan Markle, care, alături de soţul ei, a încetat să mai fie un membru activ al familiei regale britanice, a renunţat la începutul lunii iunie la tradiţionala rezervă asociată statutului princiar pentru a se exprima public după moartea lui George Floyd şi, într-un sens mai larg, despre rasismul şi violenţele poliţieneşti din Statele Unite.

Meghan, care s-a căsătorit cu nepotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii în 2018, l-a criticat pe preşedintele american Donald Trump în timpul campaniei alegerilor din 2016, acuzându-l că este misogin şi că provoacă discordie.

Anul trecut, după ce i-au fost aduse la cunoştinţă criticile lui Meghan, Trump a spus: "Nu ştiam asta. Ce pot să spun? Nu ştiam că ea (Meghan) este dezagreabilă". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...