Donald Trump acuză presa americană că alimentează 'ura' împotriva lui

Donald Trump acuză presa americană că alimentează 'ura' împotriva lui

Confruntarea dintre președintele SUA, Donald Trump, și presa care îi este ostilă a continuat sâmbătă cu o noua serie de postări pe Twitter ale liderului de la Casa Albă, în care acesta acuză mass-media că alimentează 'ura' împotriva lui, transmite AFP.

Aceste ultime postări vin în contextul polemicii sale cu doi jurnaliști vedetă ai canalului MSNBC — Mika Brzezinski și Joe Scarborough — și a cărei violență a uimit chiar și tabăra republicană a președintelui.

În primele sale postări care au generat zilele trecute conflictul, Trump le reproșează lui "Mika cea nebună și cu un coeficient de inteligență scăzut" și lui "Joe psihopatul" că proiectează o imagine incorectă despre președinția sa.

În replică, cei doi jurnaliști au vorbit despre un președinte 'în derivă' și care jignește ca 'în curtea școlii', punându-i totodată la îndoială sănătatea mintală.

Totuși, ultimele postări ale lui Trump nu se adresează acestor ziariști, ci presei americane în general, toate marile instituții media din SUA fiindu-i fățiș ostile încă din timpul campaniei electorale.

Astfel, într-o postare el acuză postul NBC că a concediat-o pe prezentatoarea Greta Van Susteren pentru că aceasta nu a acceptat 'ura împotriva lui Trump'.

Într-un mesaj ulterior el s-a declarat 'extrem de bucuros' că s-a demonstrat faptul că postul CNN difuzează 'știri false' și practică 'jurnalismul de gunoi'.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…