Donald Trump o acuză pe Hillary Clinton de complicitate în ce privește infidelitățile soțului său

Donald Trump o acuză pe Hillary Clinton de complicitate în ce privește infidelitățile soțului său

Donald Trump, posibil candidat republican pentru Casa Albă, a declanșat în acest weekend una dintre polemicile cu care este obișnuit, acuzând-o pe rivala sa democrată, Hillary Clinton, c-a fost ''complice'' în ce privește infidelitățile conjugale ale soțului său Bill Clinton, relatează AFP.

Astfel de afirmații vizând-o pe Hillary ''fac parte din joc'' din momentul în care cuplul Clinton se afișează împreună în campanie, a justificat miliardarul într-un interviu difuzat duminică de ABC.

''Ea este căsătorită cu un bărbat care a fost cel mai rău agresor al femeilor din istoria politicii. Ea este căsătorită cu un bărbat care a făcut să sufere multe femei'', declara sâmbătă omul de afaceri în statul Washington (nord-vest).

''Și Hillary a fost complice și le-a tratat pe aceste femei într-un mod îngrozitor. Și unele dintre aceste femei au fost devastate, nu de el, ci prin modul în care ea le-a tratat, ea ! '', a continuat Trump.

Magnatul imobiliar a lansat acuzații similare la o întrunire electorală vineri seara în statul vecin Oregon. Hillary Clinton ''a fost o complice extrem de rea'' în legăturile extramaritale ale lui Bill, a insistat Trump.

AFP comentează că noile atacuri arată strategia adoptată de către Donald Trump pentru a recâștiga un electorat feminin neîncrezător în declarațiile sale misogine repetate: de a-i pune pe același plan pe Bill și Hillary și de a o face pe ea insensibilă la suferințele femeilor.

Aceasta nu este prima dată când Donald Trump insinuează că amantele lui Bill Clinton au suferit din cauza comportamentului lui Hillary după dezvăluirea infidelităților. Dar miliardarul și-a înăsprit tonul în weekend, făcând din acest subiect un argument tranșant la întrunirile sale de campanie.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana Groza arată mai bine pe natural! Anca Țurcașiu i-a scos filtrele...

2 Ea este noua „patroană” a zahărului din România

3 Ce înseamnă Anul Iepurelui de Apă pentru semnul tău zodiacal chinezesc?

4 Dacă minte el, mințim și noi / Citiți ce spune acest jurnalist ucrainean aflat pe front despre realitatea din teren

5 VIDEO „Ce ridicolă ești! Câtă prostie în ziua de azi, nu mă mir de ce țara e așa cum e!”