Donald Trump o acuză pe Hillary Clinton de complicitate în ce privește infidelitățile soțului său

Donald Trump, posibil candidat republican pentru Casa Albă, a declanșat în acest weekend una dintre polemicile cu care este obișnuit, acuzând-o pe rivala sa democrată, Hillary Clinton, c-a fost ''complice'' în ce privește infidelitățile conjugale ale soțului său Bill Clinton, relatează AFP.

Astfel de afirmații vizând-o pe Hillary ''fac parte din joc'' din momentul în care cuplul Clinton se afișează împreună în campanie, a justificat miliardarul într-un interviu difuzat duminică de ABC.

''Ea este căsătorită cu un bărbat care a fost cel mai rău agresor al femeilor din istoria politicii. Ea este căsătorită cu un bărbat care a făcut să sufere multe femei'', declara sâmbătă omul de afaceri în statul Washington (nord-vest).

''Și Hillary a fost complice și le-a tratat pe aceste femei într-un mod îngrozitor. Și unele dintre aceste femei au fost devastate, nu de el, ci prin modul în care ea le-a tratat, ea ! '', a continuat Trump.

Magnatul imobiliar a lansat acuzații similare la o întrunire electorală vineri seara în statul vecin Oregon. Hillary Clinton ''a fost o complice extrem de rea'' în legăturile extramaritale ale lui Bill, a insistat Trump.

AFP comentează că noile atacuri arată strategia adoptată de către Donald Trump pentru a recâștiga un electorat feminin neîncrezător în declarațiile sale misogine repetate: de a-i pune pe același plan pe Bill și Hillary și de a o face pe ea insensibilă la suferințele femeilor.

Aceasta nu este prima dată când Donald Trump insinuează că amantele lui Bill Clinton au suferit din cauza comportamentului lui Hillary după dezvăluirea infidelităților. Dar miliardarul și-a înăsprit tonul în weekend, făcând din acest subiect un argument tranșant la întrunirile sale de campanie.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Adevărul despre ce se întâmplă în America?

2 Ambasadorul SUA la Bucureşti: SUA nu au un alt prieten mai bun decât România. Credeți în voi înșivă. Vom ajuta…

3 Surse / Firea a încercat un scenariu lacrimogen cu ambulanța pe motiv de dosar la DNA privind spitalul Gomoiu

4 Firea, primul semnal că nu va mai candida! Va da vina pe problemele medicale

5 Megadosar de prostituție: Oameni de afaceri și polițiști, trimiși în judecată în cazul clubului unde se distra…