Dosarul abuziv care-l viza pe Radu Gavriș, clasat definitiv

Dosarul abuziv care-l viza pe Radu Gavriș, clasat definitiv

Tribunalul București a decis marți respingerea solicitării venite de la DNA de redeschidere a unei anchete care îl viza pe Radu Gavriș, adjunctul Serviciului Omoruri de la Poliția Capitalei.

Cererea de reinvestigare a fost făcută de Nistor Călin, înainte de pensionare, contestând astfel decizia procurorului desemnat inițial să se ocupe de caz și care clasase acuzațiile.

Dosarul vizează o sesizare a Inspectoratului General al Poliției Române, în care Radu Gavriș alături de alți polițiști erau acuzați în legătură cu acordarea sporului de toxicitate angajaților de la Serviciul Omoruri. De asemenea, ancheta era legată și de scurgerea în presă a imaginilor de la întâlnirea dintre șefii Poliției și liderii clanului Duduianu, care a avut loc înainte de înmormântarea lui Emi Pian.

Întâlnirea din noaptea de 8 spre 9 august a avut loc pentru a fi stabilite condiţiile de înmormântare a lui Emi Pian, având în vedere că restricțiile impuse de pandemie nu permiteau o ceremonie uzuală. În urma scandalului, șeful IGPR, Liviu Vasilescu, și-a dat demisia. (Foto: Radu Gavris – InquamPhotos / Octav Ganea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Aceasta este România adevărată, nu cea din presa panicardă

2 Așa o fi?

3 Scandal cu lături la vârful Mafiei din sindicate / Marioneta lui Surugiu de la SNAP a rupt lanțul! / Surugiu are s…

4 Așa o fi?

5 „Valori” mondiale / Vasluiul dă cea mai tânără bunică din lume, la doar 23 de ani