Dovada că Proasta nu știe nicio limbă străină! A avut translator la întâlnirile cu liderii europeni. Potrivit CV-ului, ştie engleză bine şi franceză foarte bine!!!

Dovada că Proasta nu știe nicio limbă străină! A avut translator la întâlnirile cu liderii europeni. Potrivit CV-ului, ştie engleză bine şi franceză foarte bine!!!

Dovada că Proasta nu știe nicio limbă străină! A avut translator la întâlnirile cu liderii europeni. Potrivit CV-ului, ştie engleză bine şi franceză foarte bine!!! Premierul Viorica Dăncilă a avut nevoie de translator la întâlnirea de miercuri cu preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani.

Potrivit CV-ului postat pe site-ul Guvernului, Dăncilă vorbeşte limba engleză bine, iar limba franceză foarte bine. De asemenea, Tajani vorbeşte engleză, franceză, italiană şi spaniolă. Cu toate acestea, a fost nevoie de un translator care să intermedieze discuţia.

„În zilele noastre interpreţii se mai folosesc la întâlniri cu politicieni din China, Vietnam sau Iran, dar nu se mai folosesc la întâlnirile între europeni. Cu o singură excepţie. Preşedintele Parlamentului European vorbeşte fluent italiană, spaniolă, engleză şi franceză. Toate acestea nu i-au fost suficiente pentru a se înţelege cu Viorica Dăncilă“, a scris europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan pe Facebook.

Potrivit CV-ului postat pe site-ul Guvernului, Viorica Dăncilă stăpâneşte bine limba engleză şi foarte bine limba franceză. Înainte de a ajunge premier, Viorica Dăncilă a fost timp de 8 ani europarlamentar PSD.

Întrebat de Adevărul, în iarnă, dacă Viorica Dăncilă vorbeşte vreo limbă străină, liderul PSD Liviu Dragnea a răspuns: „engleză şi franceză“.

În afara audierilor din plenul Parlamentul European, Viorica Dăncilă a avut, la Strasbourg, o întrevedere cu preşedintele PE, Antonio Tajani.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”