Dragnea, atac dur la Iohannis: Doar un președinte iresponsabil putea să accepte un premier ca Tudose!

Dragnea, atac dur la Iohannis: Doar un președinte iresponsabil putea să accepte un premier ca Tudose!

Liderul PSD Liviu Dragnea se arata dezamagit de Klaus Iohannis si spune ca nu se astepta ca acesta sa fie atat de iresponsabil incat sa-l accepte pe Mihai Tudose in functia de premier, relatează  ponturifierbinti.com .

„Cum e posibil ca domnul Iohannis sa faca o asemenea gafa si sa accepte ca prim-ministru un personaj atat de controversat.

Nu o sa ma leg de mutra lui de alcoolic, dar nu poti sa pui premier un om care si-a plagiat doctoratul si despre care propriul partid a declarat ca a avut zero realizari ca ministru.

Adica nu a fost bun ca ministru dar il punem prim-ministru? In ce tara traim? Parca am fi intr-un roman de-al lui Kafka.

O sa rog colegii sa nu voteze noul guvern iar daca totusi va trece de Parlament, ma voi sacrifica din nou si imi voi asuma personal guvernarea, asa cum am facut-o si pe vremea guvernarii dezastroase a lui Grindeanu.

Ma voi asigura ca Tudose asta sa nu aiba puterea reala, sa fie doar un simbol al programului nostru de guvernare si atat. Eu voi numi ministri, eu voi da indicatiile, eu voi pastra programul de guvernare.

Nu imi place sa fac asta dar domnul Iohannis nu mi-a dat de ales. Nu pot lasa un iresponsabil sa conduca tara asta.”

A precizat Liviu Dragnea.

Mihai Tudose nu a putut fi contactat pentru a comenta declaratia insa a trimis un sms in care a afirmat ca e de acord 100% cu Liviu Dragnea.

NOTĂ Acest text este un PAMFLET



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență