Dragnea, despre declaraţiile lui Oprea: Nu credeam să facă o asemenea greşeală; o să povestesc după congres

Dragnea, despre declaraţiile lui Oprea: Nu credeam să facă o asemenea greşeală; o să povestesc după congres

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, referindu-se la afirmaţiile fostului vicepremier Gabriel Oprea , că nu credea ca acesta să facă "o asemenea greşeală", precizând că va povesti după Congres "cum a fost".

"Am citit acest editorial al domnului Oprea şi nu credeam că poate să facă o asemenea greşeală. După Congres, o să povestesc cum a fost atunci. Chiar nu înţeleg ce l-a apucat. Eu nu voiam să-mi aduc aminte despre acel episod. E cam urât pentru dumnealui şi pentru SRI. (...) Vorbim după Congres, nu v-am spus că nu vreau să influenţez?", a afirmat Dragnea, înainte de Comitetul Executiv Naţional al PSD.

Întrebat cum ar putea influenţa situaţia de la Congresul PSD dacă va vorbi despre afirmaţiile lui Oprea, Dragnea a precizat: "Pentru că îl pot influenţa pe camaradul lui şi nu vreau să mă acuze".

Totodată, întrebat dacă a fost camarad cu Oprea, Dragnea a răspuns: "Niciodată".

Gabriel Oprea a afirmat, joi, că Liviu Dragnea a ajuns preşedintele PSD "şi cu ajutorul" său şi "sprijinul UNPR".

"Am apreciat faptul că domnul Dragnea m-a numit camarad, într-o declaraţie referitoare la vecinul meu de cartier, Codrin Ştefănescu. Sigur că mă numeşte camarad! Au existat multe momente în care faptul că a apelat la sprijinul meu i-a fost de mare ajutor lui Liviu Dragnea. Acest ajutor a fost decisiv pentru destinul lui politic şi chiar personal. Poate, cândva, voi povesti în amănunt", a scris Oprea, pe Facebook.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat luni că Liviu Dragnea ar trebui să dea explicaţii în interiorul formaţiunii în ceea ce priveşte participarea la unele petreceri care au avut loc în sedii ale SRI.

"Cred că domnul Codrin Ştefănescu poate să ceară aceste explicaţii de la camaradul lui, Gabriel Oprea, de la asociatul lui, Gabriel Oprea, care sigur nu are legătură cu sistemul", a replicat Dragnea. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren