Dragnea, despre modificarea legii alegerilor locale: Nu suntem de acord să apară acest precedent foarte periculos

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Brașov, că poziția formațiunii sale "a fost, este și rămâne fermă" în privința intențiilor de modificare a legii alegerilor locale, pentru că social-democrații nu sunt de acord "să apară acest precedent foarte periculos".

"PSD, UNPR, ALDE și UDMR au anunțat că nu sunt de acord cu modificarea legii alegerile locale, iar în aceste condiții nu știu dacă domnul prim-ministru Dacian Cioloș se mai poate gândi că mai are rost să inițieze, în vreun fel sau altul, ordonanță sau proiect de lege, în condițiile în care o largă majoritate din Parlament nu susține această idee. (...) Poziția noastră a fost, este și rămâne fermă în acest caz, pentru că nu suntem de acord să apară acest precedent foarte periculos. Am mai spus și spun că ne putem trezi la toamnă, în septembrie-octombrie, că vor să modifice și legea alegerilor parlamentare și, de aici încolo, în anii următori, înainte de orice alegeri se pot modifica în favoarea unuia sau altuia', a declarat Dragnea, la finalul Biroului Național Permanent al PSD, desfășurat la Brașov.

El a mai spus că Dacian Cioloș s-a angajat să organizeze alegerile "în mod corect și nepărtinitor" și nu crede că acesta va da curs modificării legii electorale.

"Premierul Dacian Cioloș, pe care eu îl consider în continuare un om de cuvânt, un om de bună credință și un om serios, s-a angajat oficial (...) ca guvernul său să organizeze alegerile în mod corect și nepărtinitor, drept pentru care nu cred că va face demersul asta", a mai spus Dragnea.

Liderul PSD a menționat că va susține poziția partidului său și în fața premierului, în cazul în care vor fi organizate consultări pe această temă.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Masturbatoarea PSD cheamă bucureștenii în stradă împotriva „dictaturii sanitare”! Șeful ei, Ciolacu, fol…

2 VIDEO Priviți și citiți! Acestea sunt măștile cu șpaga de la UNIFARM! Scandalul duce sus de tot! Pitcovici i-a…

3 Băsescu și Ponta, bălăcăreală la Cocina TV! Ponta: După şase seara, culcaţi-vă / Băsescu: E tonul prostului

4 Numărul cazurilor noi de coronavirus se menține uriaș / 592 de cazuri de infectare cu Covid după 14.680 de teste…

5 Demisie de ultima oră din PSD! / Prăbușirea în sondaje se accelerează! PSD ar pierde 1,5 procente lunar!