Dragnea: „Eu nu-l primeam în curtea Guvernului pe Iohannis. S-a făcut de râs. Ar trebui să o lase pe Dăncilă la Consiliul European”

Dragnea: „Eu nu-l primeam în curtea Guvernului pe Iohannis. S-a făcut de râs. Ar trebui să o lase pe Dăncilă la Consiliul European”

Dragnea: „Eu nu-l primeam în curtea Guvernului pe Iohannis. S-a făcut de râs. Ar trebui să o lase pe Dăncilă la Consiliul European”.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a răspuns afirmativ joi când a fost întrebat de ziariști dacă președintele Klaus Iohannis s-a făcut de râs prin participarea la ședința de guvern de azi. ”Eu nu-l primeam în curte. Ce argumente aveam? Constituția. Nu avea ce căuta acolo”, a spus Dragnea într-o conferință de presă.

”Trebuia să spună că merge pentru punctele următoare, am niște propuneri pe care vreau să le discut. Nu. A fost doar să citească ce i-au scris cei de la Administrația Prezidențială, să citească și să plece, dincolo de declarațiile războinice pe care le-a făcut anterior. Președintele nu poate bloca OUG. Atunci puteți să-mi spuneți de ce a fost acolo? Ai tupeul să mergi la un guvern pe care tu îl blochezi?”, a mai spus președintele PSD.

El și-a continuat tirada la adresa lui Iohannis și a spus că singurul mod în care Iohannis ar putea să arată că vrea să coopereze cu guvernul e să o lase pe premierul Viorica Dăncilă să participe la Consiliul European.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Lovitură de manual! / Tanc rusesc lovit fatal chiar dacă-și activase sistemul de ascundere

2 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

3 Dovada pierderilor imense suferite în Ucraina! Rusia scoate din depozite vechile T-62!

4 „Nu mai pot fi părtaș la această ticăloșie” / Demisie cu strigături la vârful diplomației Rusiei

5 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el