Dragnea: „Eu nu-l primeam în curtea Guvernului pe Iohannis. S-a făcut de râs. Ar trebui să o lase pe Dăncilă la Consiliul European”

Dragnea: „Eu nu-l primeam în curtea Guvernului pe Iohannis. S-a făcut de râs. Ar trebui să o lase pe Dăncilă la Consiliul European”

Dragnea: „Eu nu-l primeam în curtea Guvernului pe Iohannis. S-a făcut de râs. Ar trebui să o lase pe Dăncilă la Consiliul European”.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a răspuns afirmativ joi când a fost întrebat de ziariști dacă președintele Klaus Iohannis s-a făcut de râs prin participarea la ședința de guvern de azi. ”Eu nu-l primeam în curte. Ce argumente aveam? Constituția. Nu avea ce căuta acolo”, a spus Dragnea într-o conferință de presă.

”Trebuia să spună că merge pentru punctele următoare, am niște propuneri pe care vreau să le discut. Nu. A fost doar să citească ce i-au scris cei de la Administrația Prezidențială, să citească și să plece, dincolo de declarațiile războinice pe care le-a făcut anterior. Președintele nu poate bloca OUG. Atunci puteți să-mi spuneți de ce a fost acolo? Ai tupeul să mergi la un guvern pe care tu îl blochezi?”, a mai spus președintele PSD.

El și-a continuat tirada la adresa lui Iohannis și a spus că singurul mod în care Iohannis ar putea să arată că vrea să coopereze cu guvernul e să o lase pe premierul Viorica Dăncilă să participe la Consiliul European.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia