Dragnea: „Eu nu-l primeam în curtea Guvernului pe Iohannis. S-a făcut de râs. Ar trebui să o lase pe Dăncilă la Consiliul European”

Dragnea: „Eu nu-l primeam în curtea Guvernului pe Iohannis. S-a făcut de râs. Ar trebui să o lase pe Dăncilă la Consiliul European”

Dragnea: „Eu nu-l primeam în curtea Guvernului pe Iohannis. S-a făcut de râs. Ar trebui să o lase pe Dăncilă la Consiliul European”.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a răspuns afirmativ joi când a fost întrebat de ziariști dacă președintele Klaus Iohannis s-a făcut de râs prin participarea la ședința de guvern de azi. ”Eu nu-l primeam în curte. Ce argumente aveam? Constituția. Nu avea ce căuta acolo”, a spus Dragnea într-o conferință de presă.

”Trebuia să spună că merge pentru punctele următoare, am niște propuneri pe care vreau să le discut. Nu. A fost doar să citească ce i-au scris cei de la Administrația Prezidențială, să citească și să plece, dincolo de declarațiile războinice pe care le-a făcut anterior. Președintele nu poate bloca OUG. Atunci puteți să-mi spuneți de ce a fost acolo? Ai tupeul să mergi la un guvern pe care tu îl blochezi?”, a mai spus președintele PSD.

El și-a continuat tirada la adresa lui Iohannis și a spus că singurul mod în care Iohannis ar putea să arată că vrea să coopereze cu guvernul e să o lase pe premierul Viorica Dăncilă să participe la Consiliul European.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

3 Marian Godină îi dă replica Patriarhului Daniel: „Să înțeleg că Sf. Dimitrie n-a văzut 30 de ani cum trăiau ro…

4 Cine este senatorul PSD, Ion Ganea, care a dat peste cap planurile lui Marcel Ciolacu de a amâna alegerile: Fo…

5 ULTIMA ORĂ Dispar sistemele IT ale ministerelor și agențiilor guvernamentale, administrația centrală se va mut…