Dragnea flutură un zâmbet cariat: SURSE spun că i-ar fi convins pe convins pe nemulțumiți să renunțe la planul de a-i cere retragerea din fruntea PSD

Dragnea flutură un zâmbet cariat: SURSE spun că i-ar fi convins pe convins pe nemulțumiți să renunțe la planul de a-i cere retragerea din fruntea PSD

Liviu Dragnea i-ar fi convins vineri după-amiază pe liderii nemulțumiți să renunțe la planul lor de a-i cere sâmbătă la ședința CEX să facă un pas înapoi de la șefia PSD, scrie pentru G4Media.ro Alexandru Mihăescu, potrivit unor surse din partid.

Dragnea a avut vineri după-amiază o întâlnire cu mai mulți lideri PSD rebeli, printre care Paul Stănescu, Mihai Tudose, Niculae Bădălău, și a reușit să obțină un armistițiu cu aceștia. Astfel, aceștia ar fi renunțat la ideea de a-i pune sâmbătă în discuție mandatul la conducerea partidului, potrivit surselor G4Media.ro.

Este posibilă însă o remaniere guvernamentală pentru a mai atenua nemulțumirile din partid.

Mai mult, planul lui Dragnea ar fi să provoace în CEX, prin intermediul unor lideri din teritoriu pe care îi controlează, o discuție despre amnistie și să ajungă la o rezoluție prin care conducerea partidului să îi ceară premierului o ordonanță de urgență, au mai declarat sursele citate.

Reamintim că G4Media.ro a scris vineri dimineață că mai mulți grei din PSD ar lua în calcul să-i ceară lui Liviu Dragnea să facă un pas în spate de la conducere. Printre acești se numără vicepremierul Paul Stănescu, Marian Oprișan, Mihai Tudose și Niculae Bădălău. Ei ar vrea să propună o conducere colectivă a partidului la ședința CEX de la Neptun din acest week-end.

Liderii amintiți, plus Gabriela Firea, sunt nemulțumiți de prăbușirea partidului în sondaje după ultimele scandaluri majore: pesta porcină africană, scrisoarea plătită a lui Rudy Giuliani și, mai ales, mitingul din 10 august, cu violențele jandarmilor pe care Dragnea vrea să le paseze de la Carmen Dan la Firea și prefectul Speranța Cliseru.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro