Dragnea, întâlnire de TAINĂ cu CĂPETENIILE PSD în Băneasa. Penalul, SĂRIT din SCHEMĂ!

Dragnea, întâlnire de TAINĂ cu CĂPETENIILE PSD în Băneasa. Penalul, SĂRIT din SCHEMĂ!

O întâlnire de taină a avut loc aseară în Nordul Capitalei, în Băneasa. La restaurantul Voievodal. Căpeteniile s-u întâlnit, oficial, pentru a sărbători „succesurile” din alegeri, în fapt preselecția pentru DNA... Lăsând gluma la o parte, subiectul principal al reuniunii, la care „voievodul” Dragnea a ajuns în jur de ora 19.00, a fost îndepărtarea lui Ponta de la trocul puterii. Și așa s-a și întâmplat. Căpeteniile i-au jurat credință, încă o dată, lui Dragnea. Iar Penalul a fost îndrumat spre Facebook, acolo unde a anunțat că demisionează din fruntea partidului...

Cu toate că Dragnea a fost destul de supărat a ținut să asculte toate părerile.

Potrivit unor surse din PSD a fost pentru prima dată când s-a văzut clar că Liviu Dragnea insuflă frică și nimeni nu a mișcat în front. Lui Victor Ponta i s-au adus argumente peste argumente de ce NU poate ocupa funcția de președinte al Camerei Deputaților fiind practic izolat. 

Concluzia întâlnirii ar fi fost aceea că Liviu Dragnea a reușit să îl izoleze și să îl neutralizeze pe Victor Ponta și că orice încercare a acestuia de a mai ridica subiectul în CExN al PSD de azi de la Palatul Parlamentului va fi sortit succesului. Cel mai probabil deputatul Florin Iordache va continua ca președinte al Camerei Deputaților după ce ieri a preluat interimatul de la Valeriu Zgonea.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Care sunt cele două trasee pe unde ar intra Rusia în România în cazul unei invazii terestre / Ce spune raportul …

3 Două femei, una frumoasă, una...

4 Ioana Băsescu, cu un picior în pușcărie! / „Ea mi-a cerut să fac plăți nereale în campania din 2009”

5 De citit! / Valentin Naumescu: Rusia va pierde războiul din Ucraina