Dragnea, la un pahar de vin cu Maior și Coldea, adică „statul paralel” prezentat cretinilor din PSD ca bau-ba-ul României!

Dragnea, la un pahar de vin cu Maior și Coldea, adică „statul paralel” prezentat cretinilor din PSD ca bau-ba-ul României!

Dragnea, la un pahar de vin cu Maior și Coldea, adică „statul paralel” prezentat cretinilor din PSD ca bau-ba-ul României! Victor Ponta a oferit noi fotografii cu Liviu Dragnea și cei din sistemul de forță pe care actualul șef al PSD îl numește „statul paralel”. Ponta a prezentat, luni seara, la B1 TV, o fotografie în care Liviu Dragnea apare cu Florian Coldea și George Maior.

„E o poză de la ziua cuiva. Am fost și eu acolo. E o poză din 2014, nu e nimic ilegal. Dacă mă supără, mai scot poze, că mai am. Domnul Dragnea a fost foarte util și pentru mine, și pentru Mircea Geoană. Făcea ceea ce noi nu făceam, gestionarea baronilor. Îi chema pe un fond de vânătoare și discuta. Eu nu aveam cum, că nu am fond de vânătoare. E un mod medieval. Președinții de consilii județene nu joacă baschet. Căderea lui Dragnea e inevitabilă, nu împărățește nimeni lumea.

Puterea și frica de închisoare l-au schimbat mult, nu e alt om, dar s-a schimbat. Ce știu sigur e că în septembrie 2015, domnul Dragnea, cu domnul Dâncu, cu domnul Coldea, a încercat să negocieze cu Klaus Iohannis. Zicea că îmi va retrage sprijinul politic, doar să îl pună pe Dâncu premier. Iohannis nu a zis nici da, nici nu, în stilul său.

Primul nostru conflict a fost în 2012, când nu am vrut să îl pun ministru de Interne. De față era și Crin Antonescu și Eduard Hellvig, șeful SRI de acum.”, a spus Victor Ponta.




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...