Dragnea neagă informaţiile despre anchetarea sa în Brazilia: Au reîncălzit ciorba. Eu n-o mănânc

Dragnea neagă informaţiile despre anchetarea sa în Brazilia: Au reîncălzit ciorba. Eu n-o mănânc

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a infirmat vineri existenţa unei anchete şi a unei eventuale audieri în Brazilia pentru spălare de bani şi consideră că subiectul a reapărut în media pentru că există o "mare disperare" înainte de Congresul PSD.

Întrebat dacă informaţiile despre anchetă sunt false, Dragnea a spus: "Da".

"Văd o foarte mare disperare înainte de Congres. Ce vă pot spune şi îmi asum autodenunţul ăsta: m-au prins când vindeam portocale pe plajă. (...) De ce trebuie să lămuresc eu. Orice iese cu o prostie trebuie să o lămuresc eu. (...) E cu totul întâmplătoare (n.r. - apariţia în media a subiectului) acum înainte de Congres.(...) Eu am încheiat discuţia despre acest subiect. Am mai discutat despre acest subiect şi în 2017. Înţeleg că este o supărare şi trebuie să reîncălzească ciorba asta. Au reîncălzit-o. Eu n-o mănânc. E simplu", a spus Dragnea, vineri, înainte CExN.

Referindu-se la eventuale proprietăţi în Brazilia, Dragnea a spus că are doar ceea ce apare în declaraţia de avere şi că şi-ar dori să aibă proprietăţi în Miami. "Să fiu vecin cu cineva acolo", a spus ironic Dragnea.

Potrivit jurnaliştilor de la Rise Project, liderul PSD, Liviu Dragnea, ar fi vizat de o anchetă în Brazilia, fiind suspect într-un caz de spălare de bani. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată decăderea unei dive...

2 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

3 Regele proștilor și-a băgat partidul în faliment! / Ponta pierde și salariul și Tesla X de 130.000 de euro de l…

4 AUDIO „Vin și te iau din pat și acolo la tine, de față cu mumă-ta și cu tac-tu, îți tai capu’!”

5 Interesant ce spune profesorul de la Yale / Rămâne de văzut dacă a fost prostie sau intenție