Dragnea: Vom trimite o adresă oficială către președinte în care îl informăm despre deciziile luate

Dragnea: Vom trimite o adresă oficială către președinte în care îl informăm despre deciziile luate

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri că împreună cu cei de la ALDE a redactat o adresă oficială către președintele Klaus Iohannis în care îl informează pe acesta despre deciziile pe care le-au luat în Comitetul Executiv Național și care va fi trimisă cel mai târziu joi dimineață.

"Împreună cu colegii de la ALDE și de la PSD, din coaliția de guvernare, am redactat o adresă oficială către președintele României, care va fi trimisă, dacă reușim să o trimitem în noaptea asta sau cel mai târziu mâine dimineață (joi — n.r.), la prima oră, în care îl informăm pe președinte în mod oficial despre deciziile pe care le-am luat și despre propunerile noastre ulterioare. Președintele va fi informat despre deciziile politice pe care le-am luat astăzi", a spus Dragnea la Palatul Parlamentului după ședința Comitetului Executiv Național al PSD.

El a adăugat că este absolut convins că președintele Iohannis va avea o abordare "foarte înțeleaptă" cu privire la acest subiect.

"Dincolo de dreptul nostru legitim de a adopta asemenea decizii, pentru că sunt decizii politice similare sau simetrice cu cele luate atunci când s-a format actualul Guvern, am spus-o și la începutul Comitetului Executiv Național, am avut obligația să facem această evaluare și avem obligația să luăm măsurile care să ne ajute pe toți să beneficiem de prevederile programului de guvernare și sper ca și domnul Sorin Grindeanu să înțeleagă lucrul ăsta, dacă a crezut și mai crede în programul de guvernare și în această țară. De asemenea, sunt absolut convins că și președintele României va avea o abordare foarte înțeleaptă", a afirmat Dragnea.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență