Dragoș Zachia-Zlatea, fost director general al Hidroelectrica, a fost numit președinte al Consiliului de Supraveghere al Transelectrica

Dragoș Zachia-Zlatea, specialist în energie și fost director general al Hidroelectrica, a fost numit în funcția de președinte al Consiliului de Supraveghere al Transelectrica, potrivit unui comunicat al companiei de transport al energiei electrice.

Dragoș Zachia-Zlatea este membru în Consiliul de Supraveghere al companiei din 9 noiembrie 2015.

Funcția de președinte al Consiliului a fost ocupată până la finele anului trecut de Carmen Neagu, care deține acum funcția de director general al EnergoBit.

"Dragoș Corneliu Zachia — Zlatea este manager al Departamentului Tehnic și de Producție în cadrul Societății de Servicii Hidroenergetice Hidroserv SA și are în coordonare activitatea tehnică și de producție, inclusiv managementul proiectelor de anvergură, de retehnologizare a centralelor și stațiilor electrice. În cei peste 30 de ani de experiență în domeniul energetic a deținut numeroase funcții de conducere în cadrul Hidroelectrica SA, inclusiv cea de director general și membru directorat. În calitate de membru în primul Directorat Hidroelectrica SA, după implementarea sistemului dualist, domnul Zachia-Zlatea a fost implicat în realizarea planului de management și a politicilor de dezvoltare ale societății", se spune în comunicatul Transelectrica.

Zachia-Zlatea a absolvit în anul 1982 Facultatea de Energetică a Universității Politehnice București, specialitatea hidroenergetică.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Jos chiloții de pe curva PSD! / „Pe Savonea și Iordache i-am găsit în anticameră la Dăncilă, la Guvern”

2 Se dau chiloții jos în PSD! / Toader a fost la Neptun, la plajă, cu Dragnea. Îl implora să-i pună „translatoarea…

3 BREAKING Data alegerilor locale va fi stabilită de Guvern! CCR a respins legea PSD / Și ordonanța de urgență de …

4 ULTIMA ORĂ Rahatul ALDE nu mai există în Parlament. Ultimele excremente, în frunte cu Vosganian, s-au revărsat…

5 VIDEO Anunț-șoc al președintelui! PSD, cu spatele la zid! / Iohannis: Guvernul va veni cu o inițiativă legislati…

recomandări

Te ia DNA: Vasile Puscas

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum arată zona Fukushima la câțiva ani după dezastru