Drama trăită de adjunctul lui Putin. Și-a pierdut iahtul de lux și a intrat cu buldozerul în vila soției cu 30 de ani mai tânără, care l-ar fi înșelat

Drama trăită de adjunctul lui Putin. Și-a pierdut iahtul de lux și a intrat cu buldozerul în vila soției cu 30 de ani mai tânără, care l-ar fi înșelat

Miliardarul rus Igor Sechin (61 de ani), șeful grupului petrolier Rosneft, e unul dintre oligarhii sancționați în urma războiului din Ucraina cu confiscarea averilor și înghețarea activelor, scrie Ziare.com .

Igor Sechin, considerat de unele surse al doilea cel mai puternic om din Rusia (după Vladimir Putin), are o poveste de viață cu iz de telenovelă, care s-a învârtit în ultimii ani în jurul celei de-a doua soții, Olga, o femeie cu 30 de ani mai tânără de care a divorțat în 2017.

De altfel, iahtul de lux pe care Sechin l-a pierdut în aceste zile (confiscat în Franța) a fost supranumit ”Sfânta Prințesă Olga”, după numele tinerei de care a fost îndrăgostit miliardarul.

Dar, pentru că fosta sa secretară Olga l-a părăsit, fiind surprinsă la un moment dat în compania unui pilot italian de curse, Igor Sechin a schimbat numele iahtului în ”Amore Vero”.

Povestea de telenovelă a lui Igor Sechin nu se încheie însă aici. Înșelat în dragoste, apropiatul lui Putin a luat o decizie radicală, ordonând demolarea cu buldozerul a unei proprietăți de peste 50 de milioane de euro din Moscova, pe care o construise special pentru Olga Rozhkova.

Olga Rozhkova si pilotul italian


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

4 Citiți și judecați voi...

5 Foarte interesante amănunte...