Drumul spre Euro 2024. Fanii iau cu asalt Arena Națională pentru meciul cu Israel. FRF mai deschide un inel

Drumul spre Euro 2024. Fanii iau cu asalt Arena Națională pentru meciul cu Israel. FRF mai deschide un inel

România joacă sâmbătă cu Israel (ora 21.45, Prima TV) și marți cu Kosovo (21.45, Antena 1) două partide cruciale în preliminariile Campionatului European. Cu două victorii, ”tricolorii” ar lua o opțiune importantă pentru calificare la Euro 2024 din Germania. Importanța celor două meciuri i-a făcut pe fanii primei reprezentative să ia cu asalt tribunele Arenei Naționale.

România va juca împotriva Israelului cu tribunele pline. Foto FRF

38.000 de bilete s-au vândut deja pentru jocul cu Israel, toate online. De mâine se deschid și casele de la Arena Națională, începând cu ora 12.00. FRF mizează pe un sold-out, decizând chiar să mai deschidă un inel pentru a face față cererilor de bilete. Prețul biletelor variază între 35 lei - peluze și 60 lei - tribune.

Pe de altă parte, la meciul cu Israel FRF a fost obligată de UEFA să închidă câteva sectoare din stadion, care să cuprindă cel puțin 2.000 de locuri, din cauza scandărilor xenofobe proferate de ultrașii tricolori la adresa Ungariei, la meciul România - Belarus (2-1), disputat pe 28 martie, pe Arena Națională, în preliminariile Euro 2024.

Fanii naționalei, mereu la înălțime. Foto FRF

Fanii naționalei, mereu la înălțime. Foto FRF

Naționala lui Edi Iordănescu este pe locul 2 în grupa de calificare la Euro 2024, cu 8 puncte din patru partide. Pe primul loc este Elveția, cu 10 puncte, în timp ce Israel ne suflă în ceafă, având 7 puncte.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?