„Du-te să găsești pietre!” / Sora lui Raul, băiețelul român ucis în Belgia, martoră la aruncarea cadavrului fratelui în lac

„Du-te să găsești pietre!” / Sora lui Raul, băiețelul român ucis în Belgia, martoră la aruncarea cadavrului fratelui în lac

Sora de 11 ani a lui Raul, băiețelul român ucis în Belgia, a fost martoră la abuzurile asupra fratelui său, dar și la momentul în care cadavrul a fost aruncat în apă, scriu jurnaliștii de la „Het Belang van Limburg“.

Raul, tatăl vitreg și mama lui

Corpul unui băiețel român în vârstă de 9 ani a fost recuperat joi de pe fundul unui lac din Belgia, acolo unde mama lui și tatăl vitreg l-au aruncat, după ce a fost omorât în bătaie, pe 31 ianuarie. În timpul anchetei, mama lui Raul a recunoscut că băiatul a fost aruncat în apă într-o geantă de sport Puma, la ora 4 dimineața, pe 31 ianuarie.

Sora lui Raul, în vârstă de 11 ani, a fost martoră la scenele de groază. „Du-te să găsești pietre care să îngreuneze geanta de sport”, i-a cerut tatăl vitreg, Nicu C., bărbatul acuzat de uciderea băiatului. La un kilometru distanță de locuința lor, mama și bărbatul alături de care trăia au aruncat geanta în care era cadavrul băiețelului și pietre în lacul Gentse Houtdok, o zonă de agrement foarte populară în Gent.

Ioana M., mama lui Raul, a fost arestată miercuri și e acuzată de agresiune, omor din culpă și complicitate la omor, scrie Het Laatste Nieuws. Tatăl vitreg a fost arestat vineri seara târziu, în Olanda, după ce fugise din Belgia.

Tragedia a fost descoperită după trei luni, după ce un unchi din Germania al copilului a dat alarma. El și-a dat seama că ceva nu este în regulă după ce a primit un mesaj ciudat de la mama copilului. Sora de 11 ani a lui Raul se află acum în custodia lui.

Bărbatul a povestit celor de la Laatste Nieuws că fata este complet traumatizată ea fiind martoră atât la abuzurile asupra fratelui ei, cât și la uciderea și apoi aruncarea lui în lac. Mai mult, ea însăși a fost victima bătăilor și abuzurilor.

În noaptea fatidică, Raul a fost bătut atât de tare încât a rămas fără suflare. După ce au aruncat cadavrul în lac, familia a anunțat că se va întoarce în România și de aceea, probabil, nimeni nu a tras un semnal de alarmă atunci când Raul nu a mai apărut la cursuri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”