După ce a slăbit spectaculos, Monica Anghel vrea să dea lecții. „Shaorma: Îți iei doar carnea şi salatele!“

După ce a slăbit spectaculos, Monica Anghel vrea să dea lecții. „Shaorma: Îți iei doar carnea şi salatele!“

După ce a slăbit spectaculos zeci de kilograme, Monica Anghel vrea să ajute și alte persoane în lupta cu kilogramele. Pentru că știe exact ce înseamnă acest lucru, artista se pregătește pentru a finaliza cursul de instructor fitness, consultant nutriționist și consultant psihologie nutrițională.

Monica Anghel a slăbit 43 de kilograme FOTO Adevărul

Monica Anghel , de 51 de ani, a vorbit despre acest lucru în emisiunea lui Cătălin Măruță. Artista a spus își dorește să ajute oamenii să aibă o alimentație corectă, după ce, ani de zile ea însăși a dus un război cu greutatea, relatează libertatea.ro . Acum a ajuns să aibă 60 de kilograme.

Interpreta de muzică ușoară a spus că în urmă cu 6 ani a început această transformare, iar analizele de acum dovedesc faptul că pierderea celor 43 de kilograme s-a făcut sănătos. Mai mult decât atât, nu a renunțat niciodată la mișcare.

"Eu făceam mişcare şi înainte să slăbesc. Am făcut echitaţie nişte ani de zile, am făcut şi arte marţiale. Acum urmez cursuri de instructor de fitness, consultant nutriţionist şi consultant psihologie nutriţională. Vreau să aflu cât mai multe lucruri i să le împărtăşesc oamenilor despre cum ar putea să aibă o viaţă sănătoasă”, a dezvăluit artista în emisiunea „La Măruță”.

"Poţi pune un pic de sos"

Totodată, ea a explicat faptul că își dorește să-i învețe pe oameni să mănânce echilibrat, să combine alimentele cât mai bine, pentru a putea să slăbească și să nu renunțe la ceea ce le face plăcere. De exemplu, pentru cei care nu au timp să gătească acasă, Monica Anghel a precizat ce ar trebui să facă.

Te opreşti în benzinărie şi-ţi iei ceva de mâncare. Dar acolo găseşti şi un iaurt sau un chefir şi atunci mai bine îmi iau aşa, decât o plăcintă sau un sendviş. Shaorma: îți iei doar carnea de la shaorma şi salatele. Poţi pune un pic de sos din ăla dacă eşti chiar aşa disperat după gusturi. Dar nu mănânci pâine, nu mănânci lipie, şi nu faci toate combinaţiile alea: şi carne, şi lipie, şi cartofi, şi maioneză,“ a spus artista.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...