După succesul „Teambuilding“, Matei Dima lansează filmul „Haita de acțiune“, în martie. Antonia e în distribuție VIDEO FOTO

După succesul „Teambuilding“, Matei Dima lansează filmul „Haita de acțiune“, în martie. Antonia e în distribuție VIDEO FOTO

După ce „Teambuilding“ a devenit cel mai profitabil film românesc din toate timpurile, Bromania revine cu o comedie de acțiune, care apare în cinematografe pe 21 martie.

Este timpul pentru acțiune așa cum nu ai mai văzut până acum! Pregătește-te să intri în #HaitaDeActiune, din 21 martie în cinema“, este anunțul de pe pagina oficială de Instagram.

Vlad Brumaru, Antonia și Matei Dima, în filmul „Haita de acțiune“

Filmul, scris și regizat de Vali Dobrogeanu, este o satiră polițistă văzută prin ochii lui Aurel (Vlad Brumaru), un polițist de etnie romă aflat în prima zi de serviciu. El își dorește să fie un cetățean model și un polițist corect, dar cariera îi este pusă în pericol înainte să înceapă. Din cauza partenerului său, Denzel (Matei Dima), care îl recurutează în operațiunea lui nu prea secretă: Haita de acțiune.

Denzel este polițist la rutieră, dar el se visează în filmele americane și își dorește să rezolve cazuri complexe. Pentru că a început să scormonească unde nu trebuie, Denzel și haita lui de acțiune ajung într-un impas.

Din distribuție fac parte Matei Dima, Vlad Burmaru, Antonia, Anca Dumitra, Anca Dinicu, Iulian Postelnicu, Alex Delea și Elena Chiriac (foști concurenți Survivor România), Iancu Sterp, Alex Bogdan.

Haita de actiune afis jpg

„Facem pasul spre acțiune. Producem un film acum intitulat «Haita de acțiune», scris și regizat de Vali Dobrogeanu. Este un proiect de suflet pentru mine, deoarece este un personaj pe care doresc să îl joc de mulți ani și acum am această ocazie. Alături de mine, o veți vedea pe Antonia, ea va fi partenera mea de la o secție de poliție, prietena mea cea mai bună și membră fondatoare „Haita de acțiune“, declara Matei Dima într-un interviu pentru „Adevărul“.

Filmul este o producție Vidra Productions, la fel ca „Teambuilding“, „Tabăra“, „5gang: Un altfel de Crăciun“ și „Miami Bici“, pelicule care au înregistrat recorduri în anul lansării lor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă