E adevărat! Comunicat PSD Olt: Paul Stănescu a primit „un vot masiv de încredere” de la 153 de din cele 152 de persoane prezente la vot!

E adevărat! Comunicat PSD Olt: Paul Stănescu a primit „un vot masiv de încredere” de la 153 de din cele 152 de persoane prezente la vot!

Filiala PSD Olt precizează că susţine actuala formulă de guvernare şi că parlamentarii acesteia nu vor vota moţiunea de cenzură. Totodată, PSD Olt anunţă că preşedintele filialei, Paul Stănescu, a primit „un vot masiv de încredere”: din 152 de persoane prezente, 153 au votat pentru Stănescu, astfel reieşind că numărul susţinătorilor acestuia l-a depăşit pe cel al participanţilor. Ulterior, au corectat aberația.

PSD Olt arată, într-un comunicat de presă transmis marţi, că a adoptat două hotărâri, „având în vedere propagarea în spaţiul public a zvonului de înlăturare a Preşedintelui Organizaţiei Judeţene, Paul Stănescu, şi susţinerea tacită de către acesta a moţiunii de cenzură".

Astfel, Comitetul Executiv al Organizaţiei Judeţene Olt a PSD a decis: "Organizaţia PSD Olt şi parlamentarii noştri susţin actuala formulă de guvernare, pentru a duce la bun sfârşit proiectele asumate în faţa electoratului, şi NU votează moţiunea de cenzură".

„Cu o prezenţă de 152 de persoane, adică 90% din numărul total al membrilor CEx, Preşedintele Paul Stănescu a primit un vot masiv de încredere de la primari, viceprimari, parlamentari, consilieri judeţeni şi locali şi preşedinţi de organizaţii, obţinând 153 voturi PENTRU, 1 vot ÎMPOTRIVĂ şi 0 ABŢINERI în vederea continuării mandatului de preşedinte al organizaţiei noastre", este a doua hotărâre.

Reprezentanţii PSD Olt precizează că aceia care doresc preluarea conducerii PSD Olt o pot face doar statutar şi democratic, fiind invitaţi să candideze în cadrul Conferinţei Judeţene de Alegeri.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cercetător chinez despre kiturile de testare: „Doar 30 până la 50 la sută dintre pacienţii infectaţi au rezult…

2 Date noi / Generalul Nicolae Ciucă, noul premier desemnat. Orban, ministru și posibil vicepremier. 3 miniștri di…

3 Președintele n-a făcut o desemnare, ci o declarație de război! Pesediștii, cu spatele la zid, românii, în sond…

4 TVR / Procurorii DNA l-au căutat pe Codruţ Marta în cimitirul Pipera. Directorul de cabinet al fostului șef al …

5 Hai cu pușcăria! / Codrin Ștefănescu, citat vineri, ca suspect, la DIICOT!

recomandări

Te ia DNA: Sorin Oprescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cea mai faimoasă pisicuță de pe internet