Ed Sheeran plănuieşte să amenejeze o criptă în capela pe care o construieşte pe proprietatea sa din Suffolk

Ed Sheeran plănuieşte să amenejeze o criptă în capela pe care o construieşte pe proprietatea sa din Suffolk

Starul pop britanic Ed Sheeran a depus planurile pentru a amenaja o criptă sub podeaua unei capele care se construieşte în prezent pe proprietatea sa din comitatul Suffolk (est), informează dpa.

În 2019, cântăreţul şi compozitorul în vârstă de 30 de ani obţinuse o aprobare pentru construcţia "unui loc privat de reculegere pentru contemplare şi rugăciune" pe proprietatea sa, aflată nu departe de locurile în care a copilărit.

O nouă cerere depusă la consiliul districtului East Suffolk solicită permisiunea de a construi o criptă în naosul capelei, cu dimensiunile de 1,8 metri pe 2,7 metri.

Această din urmă cerere a fost primită de autoritatea competentă în luna decembrie şi se aşteaptă în prezent o decizie.

Oaspeţi din întreaga lume vizitează proprietatea lui Sheeran, se indica în solicitarea din 2019 pentru construcţia unei capele.

"Mulţi dintre aceştia provin din numeroase ţări, au credinţe şi obiceiuri diferite, vin, spre exemplu, din SUA, Irlanda, Ghana, Nigeria, Asia şi Australia", se arată în cerere, precizându-se că solicitantul doreşte ca el, familia sa şi oaspeţii lor "să se poată retrage în capelă pentru contemplare,
rugăciune şi relaxare, pentru a se întâlni să celebreze sau să mediteze în pace (...) atunci când vin în vizită".

Capela va fi placată cu silex, va dispune de un turn cu o scară în spirală, de un acoperiş din tablă de plumb şi de ferestre din sticlă transparentă dar şi de vitralii. AGERPRES/ (AS - autor: Ana Alecu, editor: Codruţ Bălu, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...