El este Mihăiță...

El este Mihăiță...

Mașina Mercedes în care se afla ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Dobrogei, a fost depistată de radar miercuri, 3 august, pe Autostrada Soarelui cu viteză de 235 de kilometri/ oră.

La volanul bolidului Mercedes clasa S evaluat la aproximativ 100.000 de euro se afla un tânăr pe nume Mihăiță Sadîca, potrivit dobrogealive.ro , un protejat al liderului religios, care-i conduce acestuia mașina de mai mulți ani.

După vitejia de miercuri, Sadîca a rămas fără permis pentru 4 luni și are de plătit o amendă de 2.900 de lei.

În urmă cu un an, pe 9 august 2021, mașina Mercedes a lui Teodosie a fost implicată într-un accident serios pe DN2A, drumul care leagă oraşul Ovidiu de localitatea Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa. Și atunci, potrivit martorilor, mașina ar fi fost formată din același "echipaj" - Mihai Sădîca și ÎPS Teodosie.

În urma apariției articolului care semnala ilegalitatea comisă de șoferul arhiepiscopului pe autostradă, o tânără a trimis următorul mesaj pe adresa Ziare.com: "Confirm că șoferul lui merge că nebunul. Anul trecut, fix în aceeași mașină, fix cu domnul Teodosie în dreapta, a trecut pe o străduță din Constanța cu o viteză de n-am știut cum să mă dau mai repede un pas în spate după ce pusesem piciorul să trec strada".

masina lui teodosie

Mașina Mercedes S folosită de arhiepiscopul Dobrogei. Cel care-i deschide ușa și în această imagine lui Teodosie este șoferul vitezoman Mihăiță

Mihăiță Sadîca (28 de ani), originar din Tulcea, a candidat din partea PPU (Partidul Puterii Umaniste) la Primăria Tulcea. După ce a pierdut alegerile, Mihăiță a devenit șoferul episcopului.

Este absolvent al Colegiul Dobrogean „Spiru Haret” Tulcea, profil biologie-chimie, și al Facultății de Inginerie Economică în Agricultură din cadrul USAMV București. Este, de asemenea, antreprenor și voluntar în mai multe organizații nonguvernamentale. A lucrat ca referent resurse umane în cadrul Administrației Domeniului Public Sector 1 București.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...