Elevul agresor a fost reținut pentru 24 de ore, anunță IPJ Vâlcea

Elevul agresor a fost reținut pentru 24 de ore, anunță IPJ Vâlcea

Elevul agresor care și-a înjunghiat, miercuri dimineată, un coleg, pe holul Liceului Tehnologic "General Magheru" a fost reținut pentru 24 de ore, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.

Suspectul cercetat astfel pentru tentativă de omor urmează a fi prezentat joi în fața magistraților Tribunalului Vâlcea cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Un elev de 17 ani a fost înjunghiat cu un cuțit , miercuri dimineață, la Liceul Tehnologic "General Magheru" din municipiul Râmnicu Vâlcea, în urma unei altercații pe care a avut-o cu un coleg.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea, Isabella Ioniță, atacatorul, Masanga Georgică Florin, "suferea de epilepsie și se afla în atenția organelor de poliție pentru nenumărate ieșiri violente''.

''Elevul aflat în anul I profesională l-a înjunghiat pe holul școlii pe Vasile Alexandru elev, tot în cadrul Liceului Tehnologic "General Magheru", motivându-și gestul ca fiind o răzbunare. Atacatorul a mai amenințat în repetate rânduri că e dispus să ucidă", a spus Ioniță. Cel rănit a fost stabilizat și a fost transportat cu un echipaj SMURD la o clinică din București.

AGERPRES/(A — autor: Liviu Popescu, editor: Dănuț Pușcașu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...