Emanuel Vornicu, şeful Serviciului Supraveghere Rutieră Sectoarele 1, 2, 6, eliberat din funcţie

Emanuel Vornicu, şeful Serviciului Supraveghere Rutieră Sectoarele 1, 2, 6, eliberat din funcţie

Şeful Serviciului Supraveghere Rutieră Sectoarele 1, 2, 6, Emanuel Vornicu, a fost eliberat din funcţie, a anunţat marţi IGPR, care a informat că s-a dispus şi cercetarea disciplinară a şefilor de schimb privind modul de instruire la intrarea în serviciu a poliţiştilor rutieri, precum şi a psihologului unităţii cu privire la activitatea desfăşurată.

''Urmare a concluziilor preliminare rezultate în urma verificărilor dispuse de şeful Poliţiei Române la Brigada Rutieră Bucureşti s-au dispus următoarele: eliberarea din funcţie a comisarului-şef de poliţie Vornicu Emanuel Rene, şef Serviciu Supraveghere Rutieră Sectoarele 1, 2, 6 din cadrul Brigăzii Rutiere, până la clarificarea situaţiei de fapt; informarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în vederea iniţierii unei analize privind modul de instrumentare a lucrărilor penale în care este cercetat cel în cauză, iar, în funcţie de rezultatul acesteia, dispunerea de măsuri legale; cercetarea disciplinară a şefilor de schimb privind modul de instruire la intrarea în serviciu a poliţiştilor rutieri, precum şi a psihologului unităţii cu privire la activitatea desfăşurată'', se precizează într-un comunicat transmis AGERPRES de IGPR.

Potrivit IGPR, verificările sunt în desfăşurare, pentru a se clarifica întreaga situaţie de fapt, iar rezultatele vor fi aduse la cunoştinţa opiniei publice.

Deciziile au fost luate după reţinerea agentului de poliţie de la Brigada Rutieră acuzat că ar fi agresat sexual doi copii într-un liftul unui bloc din Capitală.

AGERPRE


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”