Emil Grădinescu îi dă replica Danei Budeanu „Mă gândesc la cum le întreabă pe vegane: Voi în gură nu băgați orice, nu luați în gură carne?”

Emil Grădinescu îi dă replica Danei Budeanu „Mă gândesc la cum le întreabă pe vegane: Voi în gură nu băgați orice, nu luați în gură carne?”

Comentatorul sportiv Emil Gradinescu i-a oferit un răspuns acid creatoarei de modă Dana Budeanu, cea care a criticat remarcile acestuia din timpul unui meci de fotbal pe care l-a transmis.

Dana Budeanu a fost deranjată de expresiile auzite de la comentatorii OrangeSport, pe parcursul meciului Real Madrid - Manchester City din Liga Campionilor.

Doresc să anunț comentatorii de fotbal de la Orange Sport că la meciuri se uită și copii minori! Așadar, nu ne interesează cum a povestit nevasta nu știu cărui fotbalist cum a satisfăcut-o pe ea alt fotbalist cât fostu' în trei ani. Opriți microfoanele și vorbiți despre nevestele de fotbaliști dacă nu vă puteți abține! La meciuri, repet, se uită și copii! Asta ca să nu intru și-n alte tâmpenii pe care le-am auzit. Mulțumesc. P.S. Nu se mai naște niciun alt Țopescu sau Graur“, a scris Budeanu pe Instagram.

„Jurnalistic vorbind, mi s-a părut necesar, chiar obligatoriu de amintit. Nimeni nu a tras mai multe șuturi pe poarta lui Courtois decât de Bruyne. Mi s-a părut potrivită, am zis-o la modul general.

N-am zis că a fost nevasta satisfăcută de nu știu câte ori, cum a povestit doamna Budeanu. Am făcut-o la modul civilizat.

Dumneaei, lovită în plin de un acces de pudibonderie, zice că se uită copiii mici la fotbal. Mă gândesc că se uită și când Dana Budeanu le întreabă pe vegane: ”Voi în gură nu băgați orice, nu luați în gură carne?”.

Mă gândesc că și asta e un motiv la care părinții să pună mâinile la urechile copiilor”, a spus Emil Grădinescu la OrangeSport.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

2 De citit...

3 Halep, dopată. Straniul caz al suplimentului contaminat. Nu a mai fost produs din 2018, dar a ajuns la Simona în 2022

4 S-a elucidat misterul tinerei moarte din Mamaia Nord. Este DJ Lalla, în vârstă de 34 de ani

5 Judecătorii și-au mărit ieri salariile, retroactiv. Statul va fi pus să plătească și dobânzi penalizatoare