Emma Răducanu a spulberat-o pe Serena Williams: Setul doi, greu de privit, cu americanca surclasată dureros

Emma Răducanu a spulberat-o pe Serena Williams: Setul doi, greu de privit, cu americanca surclasată dureros

Emma Răducanu încă „trăieşte“ de pe urma punctelor adunate, anul trecut, la US Open, turneu pe care l-a câştigat, venind din calificări, fără set pierdut.

La ce bilanţ are însă în 2022, 12 victorii şi 14 înfrângeri, e clar că miracolul nu se va repeta la Flushing Meadows şi, drept urmare, Răducanu va ieşi din Top 20, după US Open 2022 (29 august – 11 septembrie).

Până la această cădere aproape inevitabilă, Emma Răducanu a făcut un meci memorabil! Nu pentru că ar fi jucat cine ştie ce tenis, în turul I de la Cincinnati, dar pentru că a întâlnit o figură emblematică a tenisului mondial, vorbim despre Serena Williams, exact înainte ca americanca să iasă de pe scenă.

Într-o partidă disputată în noaptea de marţi spre miercuri, Emma Răducanu a spulberat-o pe Serena Williams, arătând că aceasta a fost foarte inspirată când a luat decizia retragerii după ultimul Grand Slam al anului.

Dacă primul set a fost, cât de cât, strâns, din păcate, al doilea a fost greu de privit. În primul act, puştoaica de 19 ani a condus cu 4-1, dar Williams s-a apropiat, la un moment dat, la 4-5. Degeaba însă! În game-ul următor, Răducanu şi-a adjudecat setul, pe serviciul propriu, cu un game alb: 6-4 în 39 de minute.

Setul doi a fost, pur şi simplu, o defilare spre victorie pentru Emma Răducanu. Care s-a impus cu 6-0, în doar 26 de minute.

În turul II de la Western & Southern Open, Emma Răducanu o va întâlni pe Victoria Azarenka (Belarus, 33 de ani, 22 WTA).

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

4 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…

5 VIDEO Una dintre cele mai spectaculoase imagini de pe frontul din Ucraina. Bineînțeles, rușii sunt la „primire”...