Emma Răducanu vrea să studieze la  Cambridge. Bunica ei din România a explicat în Daily Mail ce specializare o atrage pe nepoata sa

Emma Răducanu vrea să studieze la  Cambridge. Bunica ei din România a explicat în Daily Mail ce specializare o atrage pe nepoata sa

Universitatea Cambridge „ţine uşa deschisă” pentru superstarul Emma Răducanu (19 ani, 11 WTA), câştigătoare a US Open în 2021.

„Au spus că este binevenită oricând"

Bunica ei, Niculina Răducanu, a declarat pentru Daily Mail că universitatea de top i-a făcut o ofertă Emmei, după ce anul trecut a obţinut un punctaj foarte bun la A-levels.

„Ştiu că vrea să meargă la universitate să studieze economie de îndată ce are timp. Universitatea Cambridge i-a oferit posibilitatea de a urma cursuri acolo. Au spus că este binevenită oricând", a spus, din casa ei din Bucureşti, pentru ziarul britanic, bunica Emmei Răducanu.

Emma Răducannu s-a născut în Canada, din tată român şi mamă chinezoiacă. S-a mutat însă cu părinţii săi în Kent, Anglia, când avea doi ani, iar ulterior a primit sprijinul federaţiei britanice de tenis, care i-a intuit potenţialul.

„Bunica mea, mamaia, locuieşte încă în centrul Bucureştiului. O vizitez de câteva ori pe an, stau cu ea. Chiar este frumos. Ca să fiu sinceră, îmi place mâncarea (n.red. românească). Adică, mâncarea este incredibilă! Şi gătitul bunicii mele este, de asemenea, ceva special. Am legături cu Bucureştiul”, le mărturisea, în urmă cu câţiva ani, tot jurnaliştilor britanicide la Daily Mail, Emma Răducanu.

Tânăra de 19 ani este un simbol al societăţii multiculturale britanice, dar şi o elevă strălucită. A urmat una dintre cele mai dificile şcoli din Marea Britanie.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

4 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!

5 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!