Eric Bicfalvi a semnat un contract valabil pe șase luni cu Dinamo

Mijlocașul ofensiv Eric Bicfalvi a semnat, marți, un contract valabil pe șase luni cu gruparea de fotbal Dinamo, a anunțat Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare.

''Eric a semnat, este jucătorul lui Dinamo. Din ce știu, a semnat pe șase luni în primă fază, iar după aceea mai vedem. Este un transfer important pentru Dinamo pe care ni l-am dorit foarte mult, în special domnul Rednic. Ne bucură foarte mult pentru că Eric este un jucător care a confirmat pe oriunde a jucat. Eu sunt convins că va aduce un plus echipei și vom fi mult mai puternici cu el în teren', a spus oficialul dinamovist.

Dănciulescu a dezvăluit că fotbalistul a mai avut și alte oferte, dar s-a ținut de cuvânt și a semnat cu Dinamo. ''Transferul lui este o lovitură pentru noi. Și nu doar de imagine, pentru că vorbim de calitatea lui fotbalistică. El ne-a ales pe noi. A fost un parolist, pentru că a mai avut oferte din Rusia, dar i-a promis domnului Rednic că va veni la Dinamo și s-a ținut de cuvânt'', a explicat Dănciulescu.

Faptul că până în 2012 a evoluat la clubul rival Steaua nu va fi o problemă pentru Eric Bicfalvi, susține Dănciulescu. ''Nu cred că va fi nicio problemă, el a jucat acum destul de mult timp la Steaua după care a plecat în străinătate unde a jucat foarte bine. Pentru un jucător de valoare, dacă își face datoria, nu este nicio problemă trecutul lui'', a adăugat directorul sportiv, prezent, marți, la lansarea ținutei oficiale a fotbaliștilor dinamoviști pe 2016 furnizată de partenerul de imagine al clubului, Louis Purple.

În vârstă de 28 de ani, Eric Bicfalvi a semnat cu Dinamo din postura de jucător liber după ce și-a reziliat contractul cu gruparea chineză Liaoning Whowin FC. În cariera sa de până acum, mijlocașul ofensiv a mai evoluat la Jiul Petroșani, Steaua, Gloria Buzău și Volîn Luțk.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi date din sondajele pe București. A crescut cu 4 procente numărul indecișilor. Băsescu, la 13%

2 VIDEO Primul semn că se rupe căruța! „Ea crede că suntem atât de proști, de idioți” / Dezvăluiri incredibile des…

3 Marius Coaje, mâna dreaptă a Gabrielei Firea, e un hoț condamnat definitiv la închisoare

4 Personajul care a adus Clanul Sportivilor s-o huiduie pe Kovesi candidează la alegerile locale din partea PSD …

5 VIDEO Priviți, acesta este Pasajul Ciurel, blocat complet luni după-amiază