Erotism la PSD. Uite ce-a pățit primarul ăsta după ce s-a tras în poză cu Fiola

Erotism la PSD. Uite ce-a pățit primarul ăsta după ce s-a tras în poză cu Fiola

Erotism la PSD. Uite ce-a pățit primarul ăsta după ce s-a tras în poză cu Fiola. I-a luat Aghiuță mințile... Petru Carebia, primarul din Costeiu, de langa Lugoj, apare in cele mai deocheate pozitii, echipat sumar, cu chiloti roz si papuci de casa, sau doar in costumul lui Adam, au fost expediate tinerei care i-a sucit mintile, in speranta unei lovituri erotice chiar si la varsta de 50 de ani, scrie Impact Press din Timișoara, citat de  Flux24 .

Primarul comunei Costeiu, Petru Carebia, isi lansa candidatura pentru un nou mandat, in urma cu un an, in prezenta premierului de acum Sorin Grindeanu, a presedintelui Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra si a altor lideri ai partidului din Lugoj si de la judet, scrie Lugoj Online.

Dupa ce l-a ademenit in intimitatea contului sau, Andreea Alina a decis sa deconspire viciul alesului oamenilor din Costeiu, in plin Facebook, sub sloganul ironic “De la primarul trendy, la imaginile care vorbesc de la sine”. Fotografiile compromitatoare au facut, deja, turul internetului si, in timp ce Petru Carebia cauta tot felul de explicatii inutile, PSD Timis a evitat, deocamdata, sa-si precizeze pozitia in acest scandal de imagine, scrie presa locală.

“Sunt poze intime, care mi-au fost luate de pe telefon. Totul e o facatura sa-mi faca mie rau! Pozele cu c…l gol sunt o facatura! Celelalte sunt facute cu telefonul, la mine acasa. Sunt poze intime, facute cu telefonul meu”, a protestat primarul din Costeiu, anuntand ca va da in judecata persoana care a postat fotografiile pe internet.

„Eu umblu in bustul gol si pe motoreta, prin sat, cand ma duc la vreun santier sau unde am treaba. Nu m-am nascut in costum. Realizarile conteaza, nu o poza in care esti cu camasa sau fara”, mai susține primarul.






Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...