EURO 2016: Tricolorii, conștienți de importanța meciului cu Albania

EURO 2016: Tricolorii, conștienți de importanța meciului cu Albania

Fotbaliștii români Dragoș Grigore, Ovidiu Hoban și Nicolae Stanciu, care au participat, sâmbătă, la conferința oficială de presă de la Stade de Lyon, au declarat, la unison, că tricolorii sunt conștienți de importanța meciului cu Albania, decisiv pentru calificarea în optimi la EURO 2016.

În imagine: Nicolae Stanciu, membru al lotului național de fotbal

''Fiecare e conștient de importanța meciului. Trebuie să ne gândim la ce ne așteaptă, să fim concentrați sută la sută la ceea ce ni se cere și să ne îndeplinim obiectivul. Nu-mi doresc decât să ne calificăm și să ne bucurăm alături de poporul român'', a afirmat fundașul Dragoș Grigore.

La rândul său, mijlocașul Ovidiu Hoban a subliniat: ''Suntem concentrați, vom da sută la sută să facem mândră o țară întreagă. Sper ca presa să titreze după meci ... calificare istorică''.

Mijlocașul ofensiv Nicolae Stanciu a declarat: ''Suntem conștienți de importanța meciului, am jucat destul de bine în primele două meciuri, am dat sută la sută. Sper să fim fericiți la finalul meciului, să ne bucurăm și să fim mulțumiți de felul cum am jucat''.

''Sper ca presa să scrie după meci despre o calificare istorică a noastră, însă sunt sigur că dacă ne vom califica presa va găsi titluri mai bune decât noi'', a apreciat Stanciu.

Stelistul Stanciu a consideră că ''Franța este una dintre favoritele la câștigarea trofeului'' și a mai spus că își dorește ''ca drumul Albaniei să se oprească mâine''.

Albania a fost învinsă în primele două partide de la EURO 2016 (0-1 cu Elveția, 0-2 cu Franța), în timp ce România a cedat în fața Franței (1-2) și a remizat cu Elveția (1-1).

Meciul dintre naționalele României și Albaniei va avea loc duminică, de la ora 22,00 (ora României), pe Stade de Lyon, în Grupa A.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Doar o femeie putea să scrie acest articol despre Firea!

2 De citit! Așa ar trebui să gândească și să acționeze noua garnitură de primari!

3 Andi Moisescu, infectat cu coronavirus. Nevastă-sa, Olivia Steer, antivaccinistă convinsă, săptămâna trecută: …

4 Securitatea primise o informație care ar fi putut împiedica fuga Nadiei din țară, dar ofițerul la care a ajun…

5 Sondaj BCS