Evită ghinionul în 2022, nu face asta de Revelion!

Evită ghinionul în 2022, nu face asta de Revelion!

Ne apropiem de finalul anului, iar dacă îți dorești ca 2022 să fie un an prosper din toate punctele de vedere, asigură-te că nu faci în niciun caz aceste lucruri. Aduc mare ghinion dacă sunt făcute în noaptea, sau în ziua de Revelion.

Noaptea de Revelion are o semnificație deosebită pentru fiecare persoană în parte. Pe 31 decembrie oamenii obișnuiesc să își pună dorințe, care în anul ce va urma se vor îndeplini.

Mare atenție însă la cum petreci ziua și noaptea de Revelion, dacă vei face unul dintre aceste lucruri s-ar putea să ai parte de mai mult ghinion decât crezi. În ultima zi din an este complet interzis să speli rufe. De asemenea, evită să coși, indiferent de cât de urgent ar fi, sau să tricotezi, pentru că aduce mare ghinion.

Atenție la datorii! Se spune că cei care vor intra datori în noul an vor fi săraci. O altă tradiție mai spune că în noaptea dintre ani, trebuie să ai neapărat la tine bani în buzunar, pentru a avea parte de belșug în anul ce urmează.

Nu împrumuta haine, sau alte obiecte de Revelion, căci îți vor aduce mare ghinion în 2022. Chiar dacă în noaptea dintre ani este agitație mare, atenție la pahare și la farfurii. Ele nu trebuie sparte în niciun caz în noaptea de Revelion.

Ce este complet interzis să faci de Revelion

Tot în ultima zi din an este complet interzis măturatul și adunatul grâului sau al orezului. De asemenea, atenție și la ce pui pe masă în noaptea dintre ani. Carnea de pasăre este interzisă de Revelion pentru că, potrivit tradiției, risipește tot norocul, așa cum găina scormoneşte şi împrăştie pământul.

Dacă nu ești un adept al cărnii de porc, nu trebuie să intri în panică. Carnea de curcan în schimb aduce mare noroc dacă este consumată în noaptea dintre ani.

Atenție și la prima zi din an. Nu arunca în niciun caz gunoiul de 1 ianuarie, căci astfel îți vei arunca tot norocul din casă. De asemenea, asigură-te că nu dormi prea mult în prima zi a anului. Tradiția spune că vei avea un an leneș și cu siguranță nu îți dorești asta. SURSA: showblitz.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia