EXCLUSIV Dragnea și-a avertizat GUDURĂII că dezvăluirile RISE au fost DOAR începutul și că Grindeanu e în „tabăra cealaltă”!

EXCLUSIV Dragnea și-a avertizat GUDURĂII că dezvăluirile RISE au fost DOAR începutul și că Grindeanu e în „tabăra cealaltă”!

Dragnea și-a avertizat gudurăii că dezvăluirile RISE Project  au fost doar începutul și că Grindeanu e în „tabăra cealaltă”! Panică, nervi și telefoane încinse la PSD de două zile. Și, spun surse din anturajul Infractorului, calvarul de-abia începe. Va fi o vară fierbinte la PSD. Liviu Dragnea, infractorul din fruntea partidului care guvernează România și-a avertizat gudurăii surescitați că este doar începutul. „Vor să ne dărâme, era planificat să dea guvernul jos în octombrie, la anul, dar am informații că s-a schimbat planul. Vă avertizez că Grindeanu joacă în tabăra celorlalți”, a fost mesajul transmis sâmbătă seara la o întâlnire restrânsă cu gudurăii. Aceleași surse mai spun că varianta de rezervă pentru schimbarea lui Grindeanu, în cazul în care președintele Iohannis va refuza propunerea cu Sevil Shhaideh, este Carmen Dan, sluga de la Teleorman.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...