EXCLUSIV/Țărănușul Dragnea a primit „INDICAȚII” de la Schulz să ACCEPTE alegeri în DOUĂ TURURI!

 Adevărul

Liviu Dragnea a primit TO DO LIST de la Schulz. Zgonea, din țară, a și dat, chiar de miercuri de la prânz informația, pe surse. PSD a primit, cităm, „indicații de la Bruxelles”, să accepte propunerea lui Cioloș pentru alegeri în două tururi la localele din acest an. Mai mult, tot Zgonea a furnizat informația că Dragnea și Cioloș s-au înțeles dar că Dragnea nu știe pe unde să scoată cămașa...

Noi nu vă spunem prostii, o să vedeți...

Minciuna

Liviu Dragnea s-a întâlnit, miercuri, la Bruxelles, cu preşedintele Parlamentului European, socialistul Martin Schulz, căruia i s-a plâns că adversarii politici fac "presiuni mari" asupra Guvernului pentru modificarea legislaţiei electorale, iar PSD ia în calcul boicotarea alegerilor locale.

"În cadrul discuţiei, liderul social-democraţilor români a făcut o prezentare sintetică a situaţiei politice din România. În acest context, preşedintele Dragnea a menţionat şi faptul că adversarii politici ai PSD fac presiuni mari asupra Guvernului pentru ca legislaţia electorală să fie modificată prin Ordonanţă de Urgenţă, ceea ce este inacceptabil din partea Partidului Social Democrat, care ia în calcul inclusiv boicotarea alegerilor locale", se precizează într-un comunicat de presă al PSD. 

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Acest mesaj va produce un cutremur în România

2 Cum se spală banii negri în Famiglie / Ilie Sârbu și-a luat apartament de două milioane de lei. Fiica Daciana i-…

3 Documente / „Pute rău! Miros de cătușe cu o duhoare puternică de corupție la achiziția celor 115 milioane de măș…

4 VIDEO Priviți, despre Armata Panterelor Negre care patrulează pe străzile orașelor din America nu vorbește nim…

5 BREAKING A explodat prima bombă în București! Robert Negoiță, primarul sectorului 3, anunță că nu va candida p…