EXCLUSIV/Țărănușul Dragnea a primit „INDICAȚII” de la Schulz să ACCEPTE alegeri în DOUĂ TURURI!

EXCLUSIV/Țărănușul Dragnea a primit „INDICAȚII” de la Schulz să ACCEPTE alegeri în DOUĂ TURURI!

 Adevărul

Liviu Dragnea a primit TO DO LIST de la Schulz. Zgonea, din țară, a și dat, chiar de miercuri de la prânz informația, pe surse. PSD a primit, cităm, „indicații de la Bruxelles”, să accepte propunerea lui Cioloș pentru alegeri în două tururi la localele din acest an. Mai mult, tot Zgonea a furnizat informația că Dragnea și Cioloș s-au înțeles dar că Dragnea nu știe pe unde să scoată cămașa...

Noi nu vă spunem prostii, o să vedeți...

Minciuna

Liviu Dragnea s-a întâlnit, miercuri, la Bruxelles, cu preşedintele Parlamentului European, socialistul Martin Schulz, căruia i s-a plâns că adversarii politici fac "presiuni mari" asupra Guvernului pentru modificarea legislaţiei electorale, iar PSD ia în calcul boicotarea alegerilor locale.

"În cadrul discuţiei, liderul social-democraţilor români a făcut o prezentare sintetică a situaţiei politice din România. În acest context, preşedintele Dragnea a menţionat şi faptul că adversarii politici ai PSD fac presiuni mari asupra Guvernului pentru ca legislaţia electorală să fie modificată prin Ordonanţă de Urgenţă, ceea ce este inacceptabil din partea Partidului Social Democrat, care ia în calcul inclusiv boicotarea alegerilor locale", se precizează într-un comunicat de presă al PSD. 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / Denise Rifai contraatacă „sexual”: „Nu vă căutați acum în pantaloni căci nu veți găsi mare lucru!”

2 Alexandra Stan, în centrul unui scandal cu iz moral și sexual!

3 O imagine care va aduce gheață în chiloții multor pesediști...

4 Generalul Coldea, filat și fotografiat pe aeroportul din Geneva și în avion...

5 Simplă speculație de presă?